Legendinis Nyderlandų vartininkas dėl smegenų kraujavimo skubiai išvežtas į ligoninę | Diena.lt

LEGENDINIS NYDERLANDŲ VARTININKAS DĖL SMEGENŲ KRAUJAVIMO SKUBIAI IŠVEŽTAS Į LIGONINĘ

  • 1

Legendinis Nyderlandų rinktinės vartininkas Edwinas van der Saras (Edvinas van der Saras) dėl smegenų kraujavimo gydomas ligoninės reanimacijoje, penktadienį pranešė jo buvęs klubas „Ajax“.

52 metų futbolininkas, žaidęs „Ajax“, o vėliau „Manchester United“ komandose, atostogavo Kroatijos saloje, kai pasijuto blogai, pranešė Nyderlandų visuomeninis transliuotojas NOS.

„Edwinui van der Sarui prasidėjo kraujavimas aplink smegenis. Šiuo metu jis yra ligoninėje intensyviosios terapijos skyriuje ir jo būklė yra stabili“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė „Ajax“

„Informuosime, kai tik bus daugiau konkrečios informacijos. Visi „Ajax“ darbuotojai linki Edwinui greitai pasveikti. Galvojame apie tave“, – pridūrė futbolo klubas.

E. van der Saras gegužę paskelbė, kad palieka „Ajax“ vadovo postą po „neįtikėtinai sunkaus laikotarpio“, daugiau nei dešimtmetį vadovavęs Amsterdamo klubui.

Jis atsistatydino po blogiausio per 14 metų aukščiausios Nyderlandų futbolo lygos „Eredivisie“, kuri užėmė trečiąją vietą, sezono.

Vienas geriausių visų laikų pasaulio vartininkų E. van der Saras 1990–1999 metais žaidė „Ajax“ komandoje ir 1995 metais laimėjo Čempionų lygą.

2008 metais jis vėl iškovojo Europos taurę su „Manchester United“, o vėliau žaidė „Juventus“ ir „Fulham“ komandose.

2012 metais E. van der Saras grįžo į „Ajax“ kaip rinkodaros direktorius, o po ketverių metų buvo paskirtas generaliniu direktoriumi.

Jis taip pat yra antras pagal rezultatyvumą visų laikų Nyderlandų žaidėjas, sužaidęs 130 tarptautinių rungtynių.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

52 metu sportininkas jau turi ilsėtis arba būti pensijoje.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS