Lietuvos futbolo rinktinė atvyko į Vokietiją | Diena.lt

LIETUVOS FUTBOLO RINKTINĖ ATVYKO Į VOKIETIJĄ

  • 1

Lietuvos futbolo rinktinė pirmadienį pradėjo treniruočių stovyklą Vokietijoje ir rengsis penktadienį vyksiančioms Europos čempionato atrankos rungtynėms su Liuksemburgu.

Didžioji rinktinės dalis ankstyvą rytą susirinko Vilniaus oro uoste, iš kurio tiesioginiu reisu pasiekė Frankfurtą. Po kelių valandų kelionės, lietuviai pasiekė Tryro miestą Vokietijos vakaruose, kuriame apsistos trims dienoms.

Jau Vokietijoje prie komandos prisijungė vartininkai Džiugas Bartkus, Ernestas Šetkus ir Emilijus Zubas, taip pat - Deimantas Petravičius ir Linas Klimavičius. Popietę rinktinė turėjo pirmąjį susirinkimą.

Pirmadienio vakarą naujojo trenerio Valdo Urbono vadovaujama Lietuvos rinktinė surengs pirmąją treniruotę. Čia nacionalinė komanda intensyviai treniruosis antradienį ir trečiadienį.

Ketvirtadienį rinktinė išvyks į netoliese esantį Liuksemburgo miestą, o penktadienį, pirmosiose 2020 m. Europos čempionato atrankos B grupės rungtynėse susitiks su Liuksemburgo rinktine. Kovo 25 d. Lietuvos komandos laukia pirmosios šiais metais draugiškos rungtynės Baku su Azerbaidžano rinktine.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Abc

O ko jie ten nuvyko? Gamtos paziuret?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS