Nusileido „La Liga“ uždanga: išdalinti bilietai į Europos lygą | Diena.lt

NUSILEIDO „LA LIGA“ UŽDANGA: IŠDALINTI BILIETAI Į EUROPOS LYGĄ

  • 0

Vėlyvą sekmadienio vakarą septynios tuo pačiu metu prasidėjusios „La Liga“ rungtynės uždarė 2019-2020 metų sezoną. Čempionais jau kiek anksčiau tapo Madrido „Real“, tačiau paskutinėmis akimirkomis sprendėsi lygą paliekančios bei bilietus į tarptautinius turnyrus iškovojančios komandos.

34-ąjį „La Liga“ trofėjų dar prieš paskutinį turą užsitikrinęs karališkasis „Real“ atnaujintame Ispanijos čempionate taip ir nepralaimėjo, tačiau tik 38-asis turas Madrido ekipai neleido laimėti visų 11 mačų pratęstose pirmenybėse.

„Real“ svečiuose rezultatu 2:2 taikiai išsiskyrė su „Leganes“. Čempionams po įvartį pelnė Sergio Ramosas ir Marco Asensio, o aikštės šeimininkams – Bryanas Gilas bei Rogeris Assale.

Lygiosiomis sezoną baigė ir „Sevilla“ ekipai į trečią poziciją pakilti neleido Madrido „Atletico“, namuose 1:1 sužaidęs su „Real Sociedad“.

Būtent vėlyvas pastarosios komandos įvartis galiausiai jiems tapo auksiniu. Vienas tikslus smūgis „Real Sociedad“ nutiesė kelią į pagrindinį UEFA Europos lygos turnyrą.

Neabejotinai dideliais paskutiniojo „La Liga“ turo laimėtojais tapo ir Granados futbolininkai, sau pasidovanoję puikią dovaną – patekimą į Europos lygos kvalifikaciją.

Andalūzai prieš šį turą buvo devinti, tačiau 4:0 sutriuškino „Bilbao Athletic“, o taip pat sulaukė palankių „Getafe“, ir „Valencia“ rezultatų bei galiausiai finišavo šešti.

„La Liga“ palieka „Leganes“ (36 tšk.), „Mallorca“ (33 tšk.) ir Barselonos „Espanyol“ (25 tšk.).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS