Rusijoje dominuojantys vokiečiai savo rinktinę mato stipriausiųjų trejetuke | Diena.lt

RUSIJOJE DOMINUOJANTYS VOKIEČIAI SAVO RINKTINĘ MATO STIPRIAUSIŲJŲ TREJETUKE

Jau šį ketvirtadienį prasidedantis pasaulio futbolo čempionatas į Rusiją pakvietė ne tik stipriausias futbolo rinktines, bet ir būrius jų sirgalių. Štai vienų turnyro favoritų Vokietijos rinktinės sirgaliai savo rinktinę mato stipriausiųjų trejetuke.

„Vokiečiai save mato pirmajame trejetuke kartu su prancūzais ir ispanais – tai jų didžiausi konkurentai. Ir mano, kad galbūt bus geresni už argentiniečius“, – apie atsargias vokiečių prognozes pasakoja LRT RADIJO korespondentė Vokietijoje Laima Žilaitytė-Mayer.

Anot jos, savo rinktinę aktyviai palaikantys vokiečiai – viena iš gausiausių sirgalių armijų Rusijoje vykstančiame čempionate.

„Skaičiau rusiškoje spaudoje, kad daugiausiai sirgalių iki šiol sulaukta iš Vokietijos ir Belgijos. Ši valstybė, palyginti su Vokietija, yra labai maža. Negali būti, kad vokiečiai nesirgtų už savo rinktinę“, – teigia L. Žilaitytė-Mayer.

Itin padidėjusio sirgalių aktyvumo laukiama ir pačioje Vokietijoje.

„Prekybininkai tikisi didesnių pardavimų, kad baruose bus parduota daugiau alaus ir pan. Pati futbolo federacija gauna dalį sumos iš aistruolių marškinėlių pardavimų – jų kaina siekia beveik 90 eurų už vienus marškinėlius“, – pasakoja LRT RADIJO korespondentė.

Pašnekovė turi patarimų ir tiems, kurie ketina rungtynes stebėti namuose

„Yra patarimų, su kokiais aparatais geriausia sekti naujienas iš vykstančių rungtynių. Radijo skleidžiamomis ultratrumposiomis bangomis galima greičiausiai sužinoti, kas vyksta aikštelėje. Paskui – satelitiniai televizoriai, tik pusę sekundės atsilieka jų signalas. Kitais trunka ir ilgiau – kaimynai gali anksčiau pradėti džiaugtis įvarčiu nei jūs“, – teigia L. Žilaitytė-Mayer.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS