Salės futbole – lemiamas mūšis dėl aukso | Diena.lt

SALĖS FUTBOLE – LEMIAMAS MŪŠIS DĖL AUKSO

“Finalui komanda ruošėsi atsakingai. Vis tik tai pačios svarbiausios viso sezono rungtynės. Nors ir po pergalės Gargžduose turim šiokį tokį pranašumą, tačiau į aikštelę žengsim tik pergalės“, - sakė Kauno „Vyčio“ ekipos vadovas Darius Gurskis.

Kauno komanda sekmadienį žaidžia atsakomąsias Lietuvos salės futbolo čempionato („Betsafe Futsal A lyga“) finalo rungtynes. Jų varžovai – Gargždų „Pramogos SC“ futbolininkai mėgins atsitiesti po pralaimėjimo pirmajame mače Gargžduose 4:8. Nepaisant akivaizdaus pranašumo, finalo intriga didelė, nes gargždiškių pergalės atveju iškart būtų žaidžiamas vadinamasis papildomas kėlinys, kuris ir nulemtų visų pirmenybių nugalėtoją.

Kauniečiai, ginantys čempionų titulus, kupini ryžto medalius išlaikyti, tačiau Gargždų komanda taip pat turi patyrusių žaidėjų bei kitų argumentų, tad sieks revanšo. Rungtynes futbolo mėgėjai nuo 12 val. galės matyti ir per "Sport1" televiziją ir futsal.lt Youtube paskyroje.

Tuo tarpu mažajame finale Jonavos „Vikingai“ vakar po dramatiško mūšio 6:5 palaužė Vilniaus „TurboTransfers“ klubą. Po lygiųjų pirmosiose rungtynėse Vilniuje (4:4), antrajame mače užvirė ne mažiau intriguojanti kova. Nors jonaviečiai įmušė pirmieji – galingu šūviu pasižymėjo Jurijus Jeremejevas, svečiai pamažu atsitiesė, o vėliau ir išsiveržė į priekį 3:2. Kai 33-ąją min. šeimininkai užbaigė savo spurtą 3:0 ir buvo priekyje 5:3, atrodė, kad pergalė iš jų rankų nebeišslys.

Vis dėlto Aivaras Meškinis ir Mantas Leonavičius vieną po kito pasiuntė du kamuolius į vartų tinklą ir likus 3 min. iki pagrindinio laiko pabaigos rezultatas tapo lygus – 5:5. Vis dėlto vilniečiams kortas sumaišė apmaudi klaida prie savo vartų, kai jų prarastą kamuolį į tuščius vartus nukreipė Paulius Osauskas. „Vikingai“ pirmą sykį istorijoje pasipuošė bronzos medaliais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS