Sporto halėje siautė futbolo virusas | Diena.lt

SPORTO HALĖJE SIAUTĖ FUTBOLO VIRUSAS

Daugiau nei 300 futbolininkų iš įvairių Lietuvos miestų bei miestelių trumpam okupavo Kauno sporto halę. Tokį būrį įvairaus amžiaus futbolo mėgėjų pritraukė jau šeštąjį kartą vykęs salės futbolo turnyras „Hummel“ taurei laimėti.

Varžybos, kurias rengia S.Dariaus ir S.Girėno sporto centras, yra projekto „Kaunas sportuoja“ dalis. Projektas apima įvairius sveikatingumo ir sporto renginius, o jo tikslas – per sportą ir fizinį judėjimą aktyvinti Kauno miesto bendruomenę.

Turnyre, vykusiame pagal 5x5“ formatą, dalyvavo 30 komandų. Jų geografija šįsyk buvo itin plati: grūmėsi ekipos iš Kauno, Marijampolės, Jonavos, Klaipėdos, Kulautuvos, Elektrėnų, Vilkijos, Trakų bei Gelgaudiškio. Varžybos buvo  vykdomos 5-iose amžiaus grupėse: gimusių 2011 m. , 2009 – 2010 m., mergaitės 2004 m., merginos 2000 m., ir vyrų grupė (3 pogrupiai).

Jauniausiųjų 2011 m. grupėje nugalėtojais tapo komanda ,,FM Girionys“ iš Kauno, II-ą vietą užėmė ,,SM Tauras Žali“ iš Kauno, o tretieji liko ,,FM Olimpas“ taip pat iš Kauno. 2009 - 2010 m. amžiaus grupėje nugalėjo  ,,SM Tauras Žali“ iš Kauno, II-a vieta atiteko ,,Marijampolės Sūduvai A“ iš Marijampolės, o III-čią vietą iškovojo komanda iš Kauno ,,SM Tauras Balti“. Merginų 2000 m. amžiaus grupėje nugalėjo ,,Intrigantės” iš Vilkijos, II-ą vietą užėmė komanda iš Vilkijos ,,Karštos širdys“, o III-čią vietą užėmė ,,Trakai“ iš Trakų. Tarp 2004 m.  gimusių mergaičių nugalėjo ,,FM Tauras“ iš Kauno, II-ą vietą iškovojo ,,Nežinomybė“ iš Vilkijos, III-iosios  liko ,,FM Kibirkštėle“  iš Kauno.

Vyrų grupėje šauniausiai sekėsi ,,Kauno Vyčio“ ekipai, kuriai atstovavo žinomi futbolo veteranai ir treneriai: Kęstutis Rudžionis, Mindaugas Grigalevičius, Aurinas Ivaškevičius, Darius Gurskis, Mantas Babuišis, Andrius Krasinskas. II-ą vietą iškovojo ,,Svečiai“ iš Jonavos, III-čią vietą užėmė ,,Žebenkštis“ iš Klaipėdos.

Visi prizininkai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais bei rėmėjų įsteigtais prizais.

Pasak renginio organizatorių, labai smagu, kad jaunimas ir vyresnio amžiaus žmonės su malonumu savo laisvadieniais puoselėja sveiką gyvenseną ir fizinį judėjimą.

GALERIJA

  • Sporto halėje siautė futbolo virusas
  • Sporto halėje siautė futbolo virusas
  • Sporto halėje siautė futbolo virusas
  • Sporto halėje siautė futbolo virusas
  • Sporto halėje siautė futbolo virusas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS