„Stumbro“ gretas papildė buvęs M. Kuklio bendraklubis | Diena.lt

„STUMBRO“ GRETAS PAPILDĖ BUVĘS M. KUKLIO BENDRAKLUBIS

  • 0

Praeitą savaitę Kauno „Stumbras“ oficialiai į savo gretas įregistravo 22-ejų metų saugą iš Kazachstano Demiyatą Slambekovą. Kauno klubo naujokas gimtinėje yra rungtyniavęs su Lietuvos rinktinės futbolininku Mantu Kukliu.


„Esu be galo laimingas prisijungęs prie „Stumbro“ kolektyvo. Šiame klube jaučiu teigiamą energiją ir nugalėtojų dvasią, šiuo metu atmosfera čia tiesiog puiki. Tikiuosi, jog galėsiu įnešti ir savo indėlį į komandą. „Stumbro“ šeima mane sutiko labai šiltai. Man patinka, jog šiame klube visi į darbą žiūri profesionaliai. Visų pirma norėčiau būti naudingas komandai kiek įmanoma ir su ja pasiekti aukščiausių rezultatų. Jei kalbant apie asmeninius tikslus, aš sau išsikėliau uždavinį - tobulėti ir judėti į priekį su kiekviena diena“, - kalbėjo klubo naujokas iš Kazachstano.

Futbolo paslapčių Demiyatą pradėjo mokinti tėtis, kuris savo laiku buvo profesionalus futbolininkas, o šiuo metu dirba teisėjų inspektoriumi. Kauno ekipos naujokas kamuolį gainioti pradėjo būdamas aštuonerių, o sulaukęs 15 metų gavo kvietimą mokytis futbolo paslapčių Botafogo akademijoje San Paule, Brazilijoje.

Profesionalaus žaidėjo karjerą D. Slambekovas pradėjo Astanos „Bayterek“ klube, o Kazachstano aukščiausioje lygoje debiutavo vilkėdamas Kokšetau „Okzhetpes“ komandos marškinėlius. Pernai metų sezoną futbolininkas praleido Taldykorgano „Zhetysu“ klube, kur kartu treniravosi su lietuvaičiu Mantu Kukliu.

„Esu kartu su juo treniravęsis ir jis man paliko neblogą įspūdį. Manau, jog dabar svarbiausia jam turėti kuo daugiau žaidybinės praktikos“, - fcstumbras.lt portalui apie naujoką atsiliepė Mantas Kuklys.

Perspektyvus kazachas yra atkreipęs ir savo šalies jaunimo rinktinių dėmesį. Būdamas šešiolikos metų atstovavo Kazachstano U-17 rinktinę ir dalyvavo Europos čempionato atrankos turnyre, o 2017-2018 metais kartu su U-21 rinktine buvo kviečiamas 6 atrankos į Europos čempionatą rungtynėms.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS