„Sūduva“ pirmosiose kontrolinėse rungtynėse įveikė „Palangą“ | Diena.lt

„SŪDUVA“ PIRMOSIOSE KONTROLINĖSE RUNGTYNĖSE ĮVEIKĖ „PALANGĄ“

  • 0

Lietuvos futbolo čempionė Marijampolės „Sūduva“ pirmosiose kontrolinėse rungtynėse 2018 metais „Arvi“ arenos manieže 1:0 (0:0) įveikė debiutui A lygoje besiruošiančią „Palangą“.

Pirmąją progą marijampoliečiai susikūrė jau 4-ąją min., kai vienas prieš varžovų vartininką iššoko Josipas Tadičius. Deja, puolėjui pritrūko tikslumo. 15-ąją min. labai pavojingu išpuoliu atsakė „Palanga“ ir tik Saulius Klevinskas įspūdingu šuoliu sugebėjo išgelbėti šeimininkus nuo įvarčio. Iki pertraukos į pajūrio komandos vartus pavojingai smūgiavo Rigino Cicilia, Vaidas Slavickas, Ovidijus Verbickas, tačiau kamuolys į tinklą nepateko.

Antrąjį kėlinį „Sūduva“ pradėjo kiek pasikeitusi - S. Klevinską, R. Cicilią ir J. Tadičių pakeitė Ivanas Kardumas, Robertas Vėževičius ir Sergejus Amirzianas. Pastarasis žaidėjas ir tapo vienintelio rungtynių įvarčio autoriumi, kai įmušė kamuolį į vartus po R. Vėževičiaus perdavimo.

„Palanga“ ir antrajame kėlinyje susikūrė vieną idealią progą pasižymėti, bet vėl nesugebėjo įveikti „Sūduvos“ vartininko. 64-ąją min. jau I. Kardumas apgynė savo vartus, nors buvo likęs vienas prieš du varžovus.

„Sūduvoje“ per likusį rungtynių laiką aktyvumu išsiskyrė R. Vėževičius, du kartus buvęs greitų atakų smaigalyje, o Semiras Kerla po G. Acevedo pakelto kampinio galva pasiuntė kamuolį greta virpsto.

Kitas kontrolines rungtynes Marijampolėje „Sūduva“ žais penktadienį 17 val. su Rygos RFS (Latvija) ekipa, kurią treniruoja Valdas Dambrauskas.

Gairės: Sūduva, Palanga, A lyga
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS