„Sūduvos“ treneris V. Čeburinas: futbole visko būna | Diena.lt

„SŪDUVOS“ TRENERIS V. ČEBURINAS: FUTBOLE VISKO BŪNA

  • 1

Marijampolės „Sūduvos“ futbolo ekipos vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas po Čempionų lygos atrankos turnyro rungtynių Belgrade su „Crvena zvezda“ teigė, kad įvarčius komanda paleido, pirmiausia, dėl savo pačios klaidų.

„Laukėme didelio spaudimo, juo labiau, kad varžovus taip palaiko aistruoliai. Rungtynių pradžioje buvo abipusių atakų, „Crvena zvezda“ bandė didelėmis jėgomis pulti, todėl kartais sulaukdavo nedidelių kontratakų, - spaudos konferencijoje kalbėjo treneris. - Tačiau kaip futbole būna, įvartis atėjo. Jis buvo pelnytas situacijoje, kuriai ruošėmės, žinojome, kad reikia uždengti būtent tą zoną, iš kurios buvo pelnytas įvartis. Antrasis įvartis taip pat krito dėl mūsų klaidos. Visa tai iš karto paliko savo pėdsaką. Antrajame kėlinyje įvartį lėmė individualūs veiksmai, tačiau ir mes nepasaugojome vidurio zonos. Esu patenkintas savo žaidėjų atsidavimu, tačiau žaidimo kokybe treneriai retai būna patenkinti“.

Pasak V. Čeburino, komandai pakenkė ir neplanuotas ankstyvas keitimas.

„Starto sudėtis greitai pasikeitė, nes teko keisti Mihretą Topčagičių. Tai keičia rungtynių planą, nors po keitimo aikštėje pasirodęs žaidėjas ir atiduoda visas jėgas, stengiasi, - sakė „Sūduvos“ strategas. - Jau pirmojo kėlinio viduryje traumą patyrė ir atraminis saugas Giedrius Matulevičius, kurį vėliau taip pat teko keisti, nes trauma neleido žaisti iš visų jėgų“.

Lietuvos čempionų treneris teigė, kad komanda nesudeda ginklų ir po savaitės per rungtynes namie sieks atsitiesti.

„Trys įvarčiai - daug, bet futbole visko būna. Yra didelis mūsų noras, daug pastangų, analizuosime savo veiksmus ir lauksime „Crvena zvezda“ pas mus. Stengsimės taisyti padėtį, - tvirtino V. Čeburinas. - „Crvena zvezda“ yra didelis aukščiausio lygio klubas, turi visose pozicijose lygią sudėtį, tačiau ir su jais galima žaisti. Tam reikia aikštėje atiduoti maksimumą jėgų ir daugiau“.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tik

Nebuna Lietuvos futbole,ir tai daug pasiekta!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS