„Trakai“ atsisveikino su T. Šeremeta | Diena.lt

„TRAKAI“ ATSISVEIKINO SU T. ŠEREMETA

  • 0

„Trakų“ klubas pirmadienį oficialiai atsisveikino su dvejus metus komandoje žaidusiu vartininku Timofejumi Šeremeta. Pastarasis vakarykštėse rungtynėse jau nebuvo registruotas.

Atvykęs į „Trakus“ buvęs Ukrainos jaunimo rinktinės vartininkas liko Igno Plūko šešėlyje. Vis tik, šiemet, pastarajam patyrus traumą, T.Šeremeta sezoną pradėjo kaip pagrindinis pagrindinės komandos vartininkas. Vis tik, šansą suteikus Tomui Švedkauskui, pastarasis juo užtikrintai pasinaudojo.

„Timofejus pasiprašė, kad jį paleistumėm ir mes jo prašymui neprieštaravom. Karjerą jis planuoja tęsti gimtinėje, o mes tik galime palinkėti jam sėkmės ir padėkoti už praleistą laiką kartu“, – sakė klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Timofejus pasiprašė, kad jį paleistumėm ir mes jo prašymui neprieštaravom

Ukrainietis per 2017 metus, A lygoje, pirmoje lygoje ir kontrolinėse rungtynėse neutralizavo net penkis 11 metrų baudinius. Per karjerą „Trakuose“ jis spėjo tapti Lietuvos vicečempionu bei bronzos medalio laimėtoju.

Vakar atsarginio vartininko rolė atiteko iš „Atlanto“ persikėlusiam Vincentui Šarkauskui. Klubo sistemoje yra dar ir aštuoniolikmetis vartininkas Tomas Čepulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS