„Trakai“ pratęsė sutartį su D. Bilialetdinovu | Diena.lt

„TRAKAI“ PRATĘSĖ SUTARTĮ SU D. BILIALETDINOVU

  • 0

Garsiausias A lygos futbolininkas rusas Diniaras Bilialetdinovas lieka „Trakuose“. Nepaisant pasiūlymų iš Rusijos, 2008 metų Europos čempionato prizininkas pasirinko likti senosios sostinės riterių klube, o komanda tam neprieštaravo.

„Kol nebuvo aišku, kad Diniaras lieka, nesinorėjo spekuliuoti, bet dabar jau galiu pasakyti, kad tas dvejas rungtynes jis praleido dėl to, kad rugpjūtį, kartu su jo sutartimi, baigėsi ir vizos galiojimo laikas. Mums, kaip jaunam klubui, malonu, kad toks autoritetingas futbolininkas pats pareiškė norą likti komandoje“, - oficialiai klubo svetainei sakė „Trakų“ direktorius Virmantas Lemežis.

Rusijos spauda dar prieš mėnesį rašė, jog D. Bilialetdinovas gali palikti „Trakus“ ir prisijungti prie Rusijos aukščiausioje lygoje žaidžiančios „Ural“ ekipos arba papildyti pirmoje lygoje dešimtą vietą užimančio „Chimky“ klubą.

„Taip, tiesa, kad su „Chimky“ vyko ne vienas pokalbis, aš buvau nuvykęs į jų stadioną, bet galiausiai nusprendžiau grįžti į Lietuvą. Yra skirtumas, kai žaidi aukščiausioje lygoje ir kai žaidi pirmoje. Be to, „Trakai“ šiuo metu išgyvena savotišką metamarfozę, kuri man patinka. Turiu omeny, atvykusius naujus žaidėjus, naujas idėjas. Vilniuje jau jaučiuosi savas, viską čia žinau, o ir mano amžius jau ne tas, kad labai norėčiau viską kardinaliai keisti. Kol darė vizą - viskas išsisprendė, ir aš čia“, - pasakojo D. Bilialetdinovas, į komandos treniruotes sugrįžęs praėjusį ketvirtadienį.

„Trakams“ šiame sezone liko sužaisti dešimt rungtynių, iš kurių net šešerias su Marijampolės „Sūduva“ arba Vilniaus „Žalgiriu“.

„Galbūt, nuo to dar geriau, nes tokie priešininkai mobilizuoja, o žaidžiant su tokiais varžovais kiekviename ture, jauti, kaip auga tavo paties komanda. Turėsime daug įdomių rungtynių, kuriose pasirinkimo neturime. Viskas paprasta - reikia viską laimėti, kad užimtumėm trečią vietą, o beprotiškai sukritus kortoms, galbūt, pakiltumėm ir dar aukščiau. Mums visiems malonu žaisti Europos turnyruose, nepriklausomai nuo etapo, todėl turime daryti viską, kad išsikovotumėm kelialapį ir kitam sezonui. Liko dešimt rungtynių - vadinasi, šiame sezone turime kovoti dėl dešimties pergalių. Kol kas taškų trūkumas lentelėje - didžiulis“, - dėstė D. Bilialetdinovas.

Artimiausias rungtynes A lygoje „Trakai“ žais rugsėjo 20 dieną, ketvirtadienį, 18 valandą su „Palanga“. Rungtynės įvyks LFF stadione.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS