„Trakų“ klubą ispanas treneris keičia į Lenkijos komandą | Diena.lt

„TRAKŲ“ KLUBĄ ISPANAS TRENERIS KEIČIA Į LENKIJOS KOMANDĄ

  • 0

Keturis mėnesius „Trakų“ futbolininkus treniravęs ispanas Kibu Vicuna baigia karjerą riterių klube bei keliasi į Lenkijos Plocko „Wisla“ ekipą, – pranešė Trakų klubas.

„Gal skambės nekukliai, bet tai yra mūsų darbo rezultatas. Kibu Lenkijoje yra puikiai žinomas ir jis kviečiamas į Plocką tam, kad ištrauktų komandą iš tryliktos vietos, kurioje komanda dabar yra. Mes patys trenerio darbu buvome visiškai patenkinti, tačiau toks gyvenimas, kad apie K. Vicuną mūsų klube jau galime kalbėti būtuoju laiku“, – situaciją paaiškino Trakų klubo direktorius Virmantas Lemežis.

Stojęs prie „Trakų“ vairo, K.Vicuna po dviejų savaičių pradėjo UEFA Europos lygos atranką. Joje buvo įveiktas „Cefn Druids“ klubas iš Velso, Pavlodaro „Irtyš“ iš Kazachstano ir atkaklioje kovoje pralaimėta Belgrado „Partizan“ ekipai iš Serbijos. Savo paskutinėse vadovautose rungtynėse K.Vicuna su auklėtiniais 1:0 nugalėjo Vilniaus „Žalgirio“ futbolininkus.

V.Lemežis tikina, kad naujasis „Trakų“ treneris jau yra ieškomas, o jo pavardė bus atskleista iškart po to, kai bus pasirašytas kontraktas.

„Kibu pasitraukimo neplanavome, tačiau galiu atskleisti, kad su galimais kandidatais derybos yra jau vedamos. Ar greitai apie naująjį trenerį sužinos visuomenė? Tikiuosi, kad taip“, – sakė V.Lemežis.

Artėjant ketvirtajam ratui į pabaigą, „Trakų“ klubas turnyro lentelėje užima ketvirtą vietą, tik tašku atsilieka nuo trečioje pozicijoje esančio Kauno „Stumbro“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS