„Trakų“ treneris K. Vicuna: nežinau, kur yra „Trakų“ lubos, bet jų dar nepasiekėme | Diena.lt

„TRAKŲ“ TRENERIS K. VICUNA: NEŽINAU, KUR YRA „TRAKŲ“ LUBOS, BET JŲ DAR NEPASIEKĖME

  • 0

Likus parai iki Europos lygos antrojo atrankos etapo atsakomųjų rungtynių su Belgrado „Partizan“ (Serbija) surengtoje spaudos konferencijoje svečiai apie savo galimybes žengti tolyn kalbėjo gana užtikrintai, „Trakų“ atstovai, savo ruožtu, buvo kiek atsargesni.

Vis tik, tikėjimo ir noro riteriams nei kiek netrūksta, nepaisant to, kad kol kas 1:0 pirmauja „Partizan“.

„Tokios rungtynės suteikia papildomų jėgų, kurių galbūt kartais sunkiau surasti A lygoje. Belgrade mums svarbiausia buvo patikėti tuo, kad galime su „Partizan“ kovoti. Sukūrėme keletą pusprogių, laikėmės trenerio žaidimo plano ir pajutome, kad galimybių turime“, - kalbėjo tik vasarą prie „Trakų“ prisijungęs Donatas Kazlauskas.

Pirmose tarpusavio rungtynėse „Partizan“ valdė kamuolį, tačiau „Trakų“ aikštės pusėje riteriai paspausdavo varžovus, atimdavo kamuolį ir ieškodavo savo šansų kontratakose.

„Aš nežinau, kaip žais „Trakai“, bet mes žaisime taip pat. Tai yra mūsų stilius ir mes nesiruošiame jo keisti. „Trakai“ yra gera komanda, tačiau mūsų tikslas yra Europos lygos grupių etapas, todėl mums tai yra tik dar vienas varžovas“, - kalbėjo Belgrado ekipos 40-metis kapitonas Saša Iličius.

Pastarąjį papildęs vyriausiasis treneris Miroslavas Dukičius teigė, jog, nepaisant turimos persvaros, „Partizan“ nuo pirmos minutės žais atakuojantį futbolą.

„Visiškai nesvarbu, koks rezultatas. Mes mėgstame kurti, todėl ir rytoj tikrai ne galvosime apie tai, kaip išsaugoti turimą rezultatą, o ieškosime galimybių įmušti“, - sakė treneris.

Visiškai kitokiomis nuotaikomis gyvena „Trakų“ strategas Kibu Vicuna, kuris labiausiai džiaugiasi tuo, kad jo auklėtiniai kiekvieną savaitę žaidžia vis geriau ir geriau.

„Mes atiduosime save rungtynėms šimtu procentų, tačiau kiekvieną savaitę mūsų šimtas procentų yra vis daugiau ir daugiau. Nežinau, kur yra „Trakų“ lubos, tačiau mes jų dar nepasiekėme. Kalbant apie rytojaus rungtynes, tai aišku, kad turėsime keisti sudėtį. Neturėsime Modesto Vorobjovo, tačiau tai nereiškia, kad dėl vieno iškritusio žaidėjo, atsisakysime savo žaidimo plano. Kas žais, sužinosite ketvirtadienį, tik galiu pasakyti, kad opcijų Modesto pakeitimui yra ne viena“, - kalbėjo K. Vicuna.

Rungtynės „Trakai“ - „Partizan“ bus žaidžiamos ketvirtadienį 19.00 valandą sostinės LFF stadione.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS