Žadą atimančioje „Liverpool“ ir „Arsenal“ akistatoje – dešimt įvarčių | Diena.lt

ŽADĄ ATIMANČIOJE „LIVERPOOL“ IR „ARSENAL“ AKISTATOJE – DEŠIMT ĮVARČIŲ

  • 0

Anglijos lygos taurė įprastai nelaikoma prestižiškiausiu turnyru, tačiau tie, kurie trečiadienio vakarą pasirinko žiūrėti šio turnyro aštuntfinalio rungtynes tarp „Liverpool“ ir Londono „Arsenal“, nepasigailėjo. Įspūdingo rezultatyvumo akistatoje komandos pagrindinį rungtynių laiką sužaidė lygiosiomis 5:5, o baudinių seriją 3:2 laimėjo namie žaidusi Liverpulio ekipa.

„Liverpool“ į priekį išsiveržė 6-ąją minutę, kai į savo vartus kamuolį įsimušė Shkodranas Mustafi.

Visgi tuomet sekė trys iš eilės „Arsenal“ įvarčiai jau į varžovų vartus – sykį pasižymėjo Lucas Torreira, o dusyk – Martinelli.

Jamesas Milneris pirmojo kėlinio pabaigoje rezultatą sušvelnino, o po to, kai „Arsenal“ 54-ąją minutę susigrąžino dviejų įvarčių persvarą po Ainsley Maitlando-Nileso tikslaus smūgio, „Liverpool“ sugebėjo išlyginti rezultatą – 58 ir 62-ąją minutėmis pasižymėjo Alexas Oxlade'as Chamberlainas ir Divockas Origi.

Vis tik tai dar nebuvo viskas – „Arsenal“ 70-ąją minutę į priekį vėl išvedė Josephas Willockas, o D.Origi išplėšė lygiąsias jau per teisėjo pridėtą laiką.

Baudinių serijoje lemiamu tapo A.Maitlando-Nileso netikslus smūgis.

Kitame, ketvirtfinalio, etape „Liverpool“ grumsis su „Oxford United“ ekipa.

Kitose rungtynėse pergalę išvykoje pasiekė „Manchester United“, 2:1 nugalėjusi Londono „Chelsea“.

Abu įvarčius „raudoniesiems velniams“ pelnė Marcusas Rashfordas, tuo tarpu „Chelsea“ gretose antrojo kėlinio viduryje pasižymėjo ir rezultatą trumpam sušvelninęs buvo Michy Batshuayi.

„Man United“ kitame etape kausis prieš „Colchester“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS