Sidabrą laimėjusiems Lietuvos šokėjams – prezidentės pasveikinimas | Diena.lt

SIDABRĄ LAIMĖJUSIEMS LIETUVOS ŠOKĖJAMS – PREZIDENTĖS PASVEIKINIMAS

  • 0

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino Pasaulio sportinių šokių federacijos profesionalų lygos klasikinių šokių pasaulio čempionate sidabro medalius iškovojusius Donatą Vėželį ir Liną Chatkevičiūtę.

Pasak prezidentės, sidabrinė šokėjų poros pergalė – didelis džiaugsmas ir garbė visai Lietuvai. „Svariu laimėjimu D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė įkvepia kiekvieną sportininką būti ryžtingu ir atkakliu, puoselėti meistriškumą ir tikėti savo jėgomis“, – rašoma Prezidentūros pranešime.

Šokėjams šalies vadovė palinkėjo didžiausios sėkmės ir ištvermės ateities varžybose.

D. Vėželis ir L. Chatkevičiūtė Pasaulio sportinių šokių federacijos profesionalų lygos standartinių šokių grupės pasaulio čempionato vicečempionais tapo penktadienį.

Varžybų nugalėtojais tapo Danijos atstovai Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet, o trečią vietą užėmė Giuseppe Longarini ir Katarzyna Kapral iš Lenkijos. Finale taip pat varžėsi dar viena lenkų pora, italai ir vengrai.

Čempionate dalyvavo 41 pora.

Šeštadienį Danijoje, Orhuse, vyks ir WDSF suaugusiųjų standartinių šokių grupės pasaulio čempionatas, kuriame dėl finalo ir prizinių vietų varžysis dvi Lietuvos šokėjų poros – Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas”), Vaidotas Lacitis ir Veronika Golodneva (Vilniaus „Dileksa” – Kauno „Editos Daniūtės šokių studija”).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS