Dakaras B. Vanagui gali būti baigtas? | Diena.lt

DAKARAS B. VANAGUI GALI BŪTI BAIGTAS?

  • 0

Šių metų Dakaro ralis Benediktui Vanagui ir Sebastianui Rozwadowskiui gali būti baigtas. Tokią informaciją asmeniniame lenktynininko „Facebook” profilyje išplatino „General Financing team Pitlane“ komandos atstovai.

Trečiajame Dakaro ralio etape lietuvio ir lenko duetas įveikė 30 km, tačiau sankabos gedimas jų žygį sustabdė akmenuotoje feš-feš smėlio zonoje. Ekipažui bandė padėti „BOUCOU“ komandos sunkvežimio vairuotojai, tačiau po valandos bendro darbo kolegos išskubėjo toliau.

„Trečia Dakaro diena. Benedikto ir Sebastiano bolidas susidūrė su techniniais nesklandumais. 30 km nuo starto dėl sankabos išminamo guolio gedimo nustojo veikti ir sankaba. „GeneralFinancing teamPitlane“ ekipažas buvo priverstas stoti trasoje ir nuiminėti greičio dėžę. Remonto metu užėjo smėlio audra, po jos – milžiniška liūtis. Apie 22 val. Argentinos laiku sutvarkius automobilį prieš tai kalnų trasoje buvusios išdžiuvusios upių vagos tapo nepravažiuojamomis upėmis. Per likusias 6 val. pagal taisyklių reikalavimus tokiomis sąlygomis trasos įveikti nebuvo įmanoma, todėl ekipažui neliko kito sprendimo, kaip vykti į bivaką neįveikus trasos. Galimai tai gali reikšti pasitraukimą iš lenktynių“, – rašoma lenktynininko profilyje.

Daugiau informacijos Dakare lenktyniaujanti komanda praneš ekipažui pasiekus stovyklą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS