Įspūdingi Kauno rajono sportininkų pasiekimai | Diena.lt

ĮSPŪDINGI KAUNO RAJONO SPORTININKŲ PASIEKIMAI

  • 1

Kauno rajono sportininkai ir toliau skina pergales aukščiausio rango sportinėse varžybose: iškovoti ne tik medaliai, bet ir kelialapiai į olimpines žaidynes.

Raudondvario „Hoptrans“ komanda tapo FIBA 3x3 Europos taurės vicečempionais. Čempionatas vyko rugsėjo 5–7 d. Jeruzalėje. Komandoje žaidžia Aurelijus Pukelis, Marijus Užupis, Šarūnas Vingelis. Be pralaimėjimų finalo link žengę vyrai ten susitiko su Serbijos krepšininkais. Dramatiškame mūšyje su Serbija lietuviai vis dėlto turėjo pripažinti varžovų pranašumą rezultatu 22:20.

Mūsų irkluotojams puikiai sekėsi rugsėjo 3–10 d. Serbijoje vykusiame Pasaulio irklavimo čempionate. Belgrade buvo kovojama ne tik dėl čempionato medalių, bet ir pagrindinio tikslo – olimpinių kelialapių į Paryžiaus olimpines žaidynes.

Dovilė Rimkutė iš Vilkijos – šių metų Europos vicečempionė – startavo (W2x) dviviečių porinių valčių klasėje kartu su Donata Karaliene. Sportininkės pasidabino sidabro medaliais ir užsitikrino olimpinį kelialapį.

Sėkmė: vilkijietė D. Rimkutė dviviečių porinių valčių klasėje kartu su D. Karaliene pasidabino sidabro medaliais ir užsitikrino olimpinį kelialapį. / Lietuvos irkluotojų federacijos nuotr.

Buvusi Kauno rajono sporto mokyklos auklėtinė iš Raudondvario Ieva Adomavičiūtė kartu su Kamile Kralikaite moterų pavienių dviviečių valčių be vairininko (W2-) klasėje B finale užėmė 4 vietą ir iškovojo olimpinį kelialapį.

Kauno rajono sporto centre rugsėjo 9 d. vyko Lietuvos rankinio federacijos (LRF) supertaurės rungtynės. LRF supertaurę iškovojo „CASCADA-HC Garliava SM“, laimėjusios susitikimą 34:19 prieš Kauno „Žalgirio“ moterų komandą. Geriausia šių rungtynių žaidėja pripažinta vartininkė Benita Šliupaitė.

Rezultatyviausiai žaidė Martyna Vaitkutė, pelniusi 7 įvarčius, po 6 įvarčius prie pergalės pridėjo Karolina Sparnauskaitė ir Kamilė Bušaitė, po 4 – Martyna Ustilaitė, Mantė Voskresenskaja ir Emilė Aglinskaitė, po 1 – Goda Bernackaitė, Auksė Pilypaitė ir Ema Zaiceva.

Kitas komandos pasirodymas rankinio aikštelėje – jau rugsėjo 22–23 d. Garliavietės žais EHF Europos taurės rungtynes su Farerų salų „Neistin“ moterų komanda.

GALERIJA

  • Įspūdingi Kauno rajono sportininkų pasiekimai
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Joris

Gerai pasirodė,matyt Makūnas treniruoja....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS