J. Stoliarenko: mano tikslas – įtikinti žmones, kad tai ne tik vyrų sportas | Diena.lt

J. STOLIARENKO: MANO TIKSLAS – ĮTIKINTI ŽMONES, KAD TAI NE TIK VYRŲ SPORTAS

  • 0

Bušido sirgaliai nekantriai laukia „MMA BUSHIDO & KOK WORLD SERIES 2017” turnyro, kuris įvyks Kauno „Žalgirio" arenoje rugsėjo 23 dieną.

Julija Stoliarenko – viena iš stipriausių Baltijos šalių kovotojų. Nors kasdieniniame gyvenime mergina ramaus charakterio, bet vos tik įžengus į ringą tampa staigi ir atkakli. Julija turnyrams ruošiasi ilgai ir sunkiai, vedama troškimo įrodyti kiek daug įmanoma pasiekti sunkaus ir atkaklaus darbo dėka. Trumpai pakalbinome Juliją.

– Julija, kaip sekasi ruoštis "MMA/ KOK fighting championship" turnyrui kuris vyks Kaune? Kada grįžote iš Japonijos į Lietuvą?

– Jau grįžau rugpjūčio 6 d. ir šiuo metu mes su komanda važiuojame į stovyklą Palangoje. Pakeliui į Lietuvą buvau užsukusi savaitei į Londoną pasitreniruoti Roger Gracie brazilų džiudžitsu akademijoje.

– Ko tikitės iš savo priešininkės ir kaip bandysite ją nustebinti?

– Tikiuosi, kad ji tą dieną bus geriausios formos, tada ir pergalė bus saldesnė.

– Ar laukiate rugsėjo 23 d. "Žalgirio" arenoje įvyksiančios kovos? Koks jūsų dienos režimas artėjant šiam renginiui?

– Specialiai dėl šios kovos grįžau iš Japonijos. Susikauti mano mylimame Kaune ir būtent "Žalgirio" arenoje yra mano sena svajonė. Labai laukiu šio renginio ir kovos. Mano režimas nesikeičia, nepaisant, kur būčiau, ruošiuosi kovai ar ne. Mano dienos ritmas toks: dvi treniruotės ryte ir vakare. Skirtumas tik tas, kad treniruočių specifika po stovyklos jau pasikeis ir bus nukreipta vien pasiruošimui kovai prieš konkrečią priešininkę.

– Žiūrovai laukia įspūdingos reginio, kuo bandysite nustebinti savo sirgalius?

– Mano tikslas – parodyti gerą kovą ir įtikinti žmones Lietuvoje, kad tai jau ne tik vyrų sportas, bei garbingai atstovauti savo klubui, žmonėms, kurie man padėjo.

J. Stoliarenko ir kiti stipriausi Lietuvos ir užsienio kovotojai susikaus "MMA BUSHIDO & KOK WORLD CHAMPIONSHIP"  turnyre rugsėjo 23 d. "Žalgirio" arenoje.

GALERIJA

  • J. Stoliarenko: mano tikslas – įtikinti žmones, kad tai ne tik vyrų sportas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS