A. Jasikonio sprendimas: gal dar grįš, o gal ne | Diena.lt

A. JASIKONIO SPRENDIMAS: GAL DAR GRĮŠ, O GAL NE

  • 0

„Laikas pertraukai. Stabdau motokrosininko karjerą. Galbūt ateityje dar grįšiu, galbūt ne“, – socialiniame tinkle „Instagram“ parašė vienas geriausių Lietuvos motociklų sporto meistrų Arminas Jasikonis.

2020-aisiais A. Jasikonis, lenktyniaudamas Italijoje, buvo sunkiai susižeidęs, tačiau jau kitąmet vėl sėdo ant motociklo, o 2022 m. startavo pasaulio čempionate su komandos „Gebben Van Venrooy Yamaha Racing“ vėliava.

Vis dėlto lietuviui nepavyko pasiekti norimų rezultatų, tad nutarė laikinai atsitraukti nuo motokroso.

„Labai sunkus sprendimas, bet man gėda, kad blogai lenktyniauju. Gėda ne tik dėl savęs, bet ir dėl komandos. Negaliu būti visiškai nusivylęs, nes sugebėjau atsitiesti po labai sunkios traumos ir grįžti į aukščiausio lygio lenktynes, užimti neblogas pozicijas. Tačiau tai pareikalavo daug darbo ir dienų, ypač kai slėgė depresija. Pailsėsiu ir pabandysiu susitvarkyti su savo problemomis“, – 2022 m. rašė A. Jasikonis.

lmsf.lt nuotr.

Šiemet Arminas vėl dalyvavo pasaulio, Italijos ir Lietuvos motokroso čempionatuose, vadovavo šalies rinktinei Tautų taurės varžybose (mūsiškiai tarp 37 komandų užėmė 23 vietą).

Reikia susitvarkyti gyvenimą, o tuomet žiūrėsime, kas manęs lauks ateityje.

„Motokrosas padėjo susirasti daug puikių draugų, patyriau daug nuostabių akimirkų, kurios visada liks su manimi, tačiau dabar situacija nėra gera ir turėjau imtis veiksmų. Reikia susitvarkyti gyvenimą, o tuomet žiūrėsime, kas manęs lauks ateityje“, – praeitą savaitę rašė A. Jasikonis.

Viename interviu jis yra sakęs: „Man patinka visas aktyvus sportas – plaukti, važiuoti dviračiu, žaisti krepšinį, futbolą, bet visada svajojau tapti profesionaliu motokrosininku. Viskas yra įmanoma, tik reikia daug dirbti.“

GALERIJA

  • A. Jasikonio sprendimas: gal dar grįš, o gal ne
lmsf.lt nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS