JAV teniso žvaigždės S. Williams vestuvės sukėlė šurmulį | Diena.lt

JAV TENISO ŽVAIGŽDĖS S. WILLIAMS VESTUVĖS SUKĖLĖ ŠURMULĮ

  • 0

Naujajame Orleane ketvirtadienį žibėjo visas žvaigždynas garsenybių, susirinkusių į teniso superžvaigždės Serenos Williams (Serenos Viljams) ir socialinės žiniasklaidos tinklo „Reddit“ vieno iš įkūrėjų Alexio Ohaniano (Aleksio Ohaniono) tuoktuves.

Nepaisant didelio žiniasklaidos susidomėjimo, laimingoji pora daug smulkmenų apie ceremoniją neviešino. Tačiau neįvardytas šaltinis žurnalui „People“ ir bulvariniam laikraščiui „Daily Mail“ sakė, kad apie 250 svečių pakviesti į šventę, vykusią šiame pietiniame JAV mieste įsikūrusiame Moderniojo meno centre.

Į meno centrą atvyko tokios žvaigždės kaip muzikos dievaitė Beyonce (Bejonsė), legendinė žurnalo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour (Ana Vintur), realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (Kim Kardašian), aktorė Eva Longoria (Eva Longorija) ir dainininkė Ciara (Kiara).

Renginyje, tikriausiai užsitęsiančiame iki paryčių, apsauga šiame buvo griežta. Eismui uždarytas visas kvartalas mieste, garsėjančiame džiazo muzika, geru maistu ir šventiška atmosfera.

Į renginį vienas po kito juodais visureigiais buvo atvežami vestuvių svečiai, o darbuotojai skubėjo baigti paskutinius paruošimus šventei.

Pasak pramogų pasaulio tinklalapio „ETonline“, vestuvių tema – „Gražuolė ir pabaisa“. Tinklalapis taip pat rašo, kad teniso žvaigždės sesuo Venus (Vinus) trečiadienį vakare buvo pastebėta išskubanti iš meno centro.

Ankstyvą ketvirtadienį darbuotojai meno centrą ruošė šventei, o automobilių stovėjimo aikštelė prie pastato prisipildė palapinių ir sunkvežimių, kuriais atvežta gausybė gėlių, stalų, kilimų, drabužių ir muzikantų.

Vietos gyventojų pamėgta Naujojo Orleano fanko ir džiazo grupė „Naughty Professor“ į centrą atvyko po pietų, kaip ir tradicinio džiazo grupė „Paulin Brothers Brass Band“.

Maistą virėjai gamino po lauke pastatyta palapine, svečiai dar galėjo rinktis maistą ir gėrimus iš dviejų vagonėlių ir lauke pastatyto baro.

Pasak „Daily Mail“, renginio kaina viršijo milijoną JAV dolerių, o svečių paprašyta neatsinešti savo mobiliųjų telefonų, nes su „Vogue“ pasirašytas sandoris dėl išskirtinių nuotraukų teisių.

23-ų „Didžiojo kirčio“ (Grand Slam) serijos titulų nugalėtoja, 36-erių S. Williams ir 34-erių A. Ohanianas, rugsėjo 1 dieną džiaugėsi gimusia dukryte Alexis Olympia (Aleksis Olimpija).

Savo sužadėtuves pora paskelbė 2015 metų gruodį Romoje.

Nors Naujajame Orleane nestinga žvaigždžių ir rengiamų vestuvių, ketvirtadienį dėl mieste susirinkusių daugybės garsenybių tvyrojo ypatinga nuotaika.

Linda Davis (Linda Deivis) ir Cora Riley (Kora Raili) keturias valandas važiavo iš mažo miestelio Deriderio, Luizianos valstijoje, kad galėtų nors akies krašteliu pamatyti teniso žvaigždę. Moterys kelias valandas stovėjo laukdamos prie meno centro.

„Mylime ją. Ji elegantiška. Ji ir Venus. Jos niekada nesiskundžia“, – naujienų agentūrai AFP sakė C. Riley.

„Labai džiaugiamės, kad ji rado laimę. Mažoji Alexis labai miela“, – sakė Mary Huber (Meri Huber), per darbo pertrauką su kitais stebėjusi chaotišką šurmulį.

S.Williams, jau būdama nėščia, iškovojo šių metų „Australian Open“ čempionės titulą. Manoma, kad ji savo titulą gins 2018 metais Melburne, praėjus vos keturiems su puse mėnesio po gimdymo.

Moderniojo meno centras Naujajame Orleane yra didelis, keturių aukštų daugiafunkcinis kompleksas, kurio galerijų erdvė – apie 929 kvadratinius metrus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS