A. Juškėnas: eisime į kiekvienas rungtynes tam, kad nugalėtume | Diena.lt

A. JUŠKĖNAS: EISIME Į KIEKVIENAS RUNGTYNES TAM, KAD NUGALĖTUME

  • 0

Klaipėdos „Dragūno“ rankininkai jau šį trečiadienį pradės kovą dėl Lietuvos rankinio lygos aukso. Gegužės 10 d. 19 val. Taikos pr. 61A klaipėdiečiai stos į pirmąją dvikovą su Alytaus „Varsa-Stronglasu“.

Praėjusiais metais „Dragūnui“ teko pripažinti alytiškių pranašumą – finalo serija baigėsi 3:2. Tad šiemet dragūniečių tikslas yra įrodyti, kad jie yra verti vėl pasipuošti garbingiausiais medaliais. 

„Nuoskaudų dėl pernykščio finalo yra. Norime laimėti, bet nesitikime, kad tai bus lengva. Pasiruošti finalui buvo sudėtinga, nes kurį laiką manęs nebuvo, dirbau su rinktine. Komanda turėjo bendro fizinio pasirengimo treniruotes, dirbo savarankiškai. Galbūt tai nėra pats geriausias pasiruošimas, bet viskas priklausys nuo to, kaip pasirodysime per rungtynes. Nekeliame sau tikslo laimėti per trejas rungtynes, eisime į kiekvienas rungtynes tam, kad nugalėtume tą dieną.

Mūsų varžovai yra patyrę, turi stiprų komandos branduolį. Mes stengsimės žaisti greitą žaidimą, o priešininkai tikrai stengsis to mums neleisti. Jie turi stiprią gynybą, mes turėsime su tuo susidoroti“, – sakė „Dragūno“ treneris Artūras Juškėnas.

 

 

Pirmasis finalo susitikimas vyks gegužės 10 d. 19 val. Klaipėdoje, Taikos pr. 61A. Antroji dvikova numatyta gegužės 13 d. Alytuje, trečioji – gegužės 17 d. Klaipėdoje. Jei prireiks daugiau rungtynių, jos vyks gegužės 20 ir 24 d.
 

„Dragūno“ rankininkai kviečia klaipėdiečius kuo gausiau susirinkti ir kuo triukšmingiau palaikyti uostamiesčio garbę ginančią komandą. Sportininkai sunkiai dirbo visą sezoną, tad dabar – finišo tiesiojoje – sieks parodyti viską, ką sugeba, o juos dar labiau stengtis motyvuoja savų sirgalių nuoširdus palaikymas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS