Karjeros staigmena: L. Grigelis nugalėjo garsų italą ir pateko į pusfinalį | Diena.lt

KARJEROS STAIGMENA: L. GRIGELIS NUGALĖJO GARSŲ ITALĄ IR PATEKO Į PUSFINALĮ

  • 0

Laurynas Grigelis Italijoje vykstančiame „Challenger“ serijos turnyre iškovojo vieną didžiausių karjeros pergalių. 283-ią vietą pasaulio reitinge užimantis lietuvis 3:6, 6:3, 6:4 nugalėjo garsų Italijos tenisininką Andreasą Seppi, kuris pasauliniame reitinge užima 89 vietą.

Tai pirma abiejų žaidėjų akistata karjeroje. A.Seppi buvo laikomas akivaizdžiu mačo favoritu, tačiau L.Grigelis ketvirtfinalį pasiekė iškovodamas jau dvyliktą pergalę iš eilės.

Lietuvos tenisininkas mače nepriekaištingai atliko padavimus. L.Grigelio sąskaitoje net 22-u neliečiami padavimai (eisai). Mačas su A.Seppi truko valandą ir 33-is minutes.

Už pergalę Lietuvos tenisininkui atiteks 29 reitingo taškai, o pusfinalyje lauks akistata su Uladzimiro Ignatiko ir Viktoro Galovico poros nugalėtoju.

Brešos turnyre dalyvavo ir Ričardas Berankis, tačiau pirmoji šalies teniso raketė iš kovos pasitraukė jau po antro etapo.

33-ejų metų A.Seppi daugelį metų buvo vienas garsiausių ir sėkmingiausių Italijos tenisininkų.

Prieš ketverius metus jis buvo pakilęs į 18 vietą pasauliniame reitinge. Tris kartus tapo ATP serijos turnyrų nugalėtoju.

Turnyras Brešoje L.Grigeliui tampa vienu sėkmingiausių karjeroje. Praėjusiais metais jis šiose varžybose pasiekė finalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS