Kovotojas H. Lukošiūnas: dėl savo tikslo atiduodu visas jėgas | Diena.lt

KOVOTOJAS H. LUKOŠIŪNAS: DĖL SAVO TIKSLO ATIDUODU VISAS JĖGAS

  • 0

Aistras keliantis ir žiūrovų dėmesį prikaustantis MMA turnyras „King of the cage Baltic Tour 3“ vėl grįžta sudrebinti Kauno.

Gegužės 19 d. 19 val. Kauno sporto halėje vyks kovos narve, turnyre debiutuos garsus sportininkas H. Lukošiūnas su kovotoju iš Moldovos D. Zaharia.

H. Lukošiūnas yra daukartinis Lietuvos kikbokso ir Europos K-1 čempionas, tarptautinių Baltijos šalių čempionas bei prizininkas pirmąjį kartą kausis KOTC narve.  „Tai mano pirmoji kova pagal MMA taisykles, todėl turiu rimtai treniruotis, reikėjo daug ko išmokti“ – paklaustas kaip sekasi ruoštis turnyrui atsakė sportininkas.

„Prieš kovą neapsikraunu nereikalingom mintim. Susikoncentruoju ir nusiteikiu bet kam. Siekdamas tikslo visada atiduodu visas pastangas ir energiją pasiruošimui, tačiau nemanau, kad reikia analizuoti savo priešininką. Šį kartą to irgi nedariau. Manau, kad perprasti jo visvien nebūtų įmanoma, todėl kur kas geriau yra sutelkti dėmesį į save ir tobulėti.“ – mintimis dalinas H. Lukošiūnas.

Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti įtemptas kovas.  Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje.

Gegužės 19 d. KOTC  narve susikaus Lietuvos, Amerikos, Islandijos, Ukrainos, Maldovos, Rusijos, Bulgarijos sportininkai, taip pat žiūrovai išvys merginų kovą, kurioje susirems MMA kovotoja E. Puidaitė ( kluba „Dainralfas“ ) su kovotoja iš Kanados Celine Anderson. Renginio metu koncertuos naujos kartos Hip Hopo jaunimo tarpe gerai žinoma grupė "Flying Saucer Gang" iš Kauno.

GALERIJA

  • Kovotojas H. Lukošiūnas: dėl savo tikslo atiduodu visas jėgas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS