Lietuvos paplūdimio tinklininkai pergalingai startavo turnyre Tailande | Diena.lt

LIETUVOS PAPLŪDIMIO TINKLININKAI PERGALINGAI STARTAVO TURNYRE TAILANDE

  • 0

Abi Lietuvos paplūdimio tinklinio poros sėkmingai pradėjo „Beach Pro Tour Challenge“ serijos turnyrą Tailande, skelbia Lietuvos tinklinio federacija.

Priešpaskutiniame šių metų „Challenge“ turnyre tiek Monika Paulikienė su Aine Raupelyte, tiek Patrikas Stankevičius ir Audrius Knašas laimėjo savo pirmus mačus bei pelnė kelialapius į atkrintamąsias varžybas.

Moterų turnyro F grupės pusfinalyje šeštos pagal skirstymą M. Paulikienė ir A. Raupelytė po dramatiškos 50 min. kovos 2-1 (19:21, 21:19, 17:15) įveikė japones Asami Shibą ir Saki Maruyamą.

Vėliau vykusiame grupės finale lietuvės atsitiesė po nesėkmingo pirmo seto ir 2-1 (17:21, 21:17, 15:12) įveikė kitą Japonijos porą Akiko Hasegawą ir Miki Ishii.

Aštuntfinalyje šeštadienį Lietuvos paplūdimio tinklininkės žais su trečiąjį reitingą turnyre turinčiomis vokietėmis Sandra Ittlinger ir Karla Borger.

Vyrų turnyro B grupės pusfinalyje P. Stankevičius ir A. Knašas 2-0 (21:13, 21:15) nepaliko vilčių kinams Wu Jiaxiną ir Ha Likejiangą.

Deja, bet ši pergalė pareikalavo nuostolių. A. Knašas patyrė nedidelę traumą, bet dėl jos mūsiškiai atsisakė žaisti grupės finalą su australais Thomasu Hodgesu ir Zachery Schubertu. Pastariesiems buvo įskaityta pergalė 2-0.

Lietuvos sportininkai informavo, kad atkrintamosioms varžyboms turėtų būti pasiruošę.

Aštuntfinalyje P. Stankevičius ir A. Knašas turėtų žaisti su portugalais Joao Pedrosa ir Hugo Camposu.

Turnyro Tailande prizų fondą sudaro 150 tūkst. JAV dolerių.

GALERIJA

  • Lietuvos paplūdimio tinklininkai pergalingai startavo turnyre Tailande
„Volleyball World“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS