Lietuvos rankinio rinktinė nugalėjo Latviją | Diena.lt

LIETUVOS RANKINIO RINKTINĖ NUGALĖJO LATVIJĄ

  • 0

Lietuvos rankinio rinktinė Garliavoje dar kartą įveikė nacionalinę Latvijos ekipą. Penktadienė kaimyninės šalies rankininkus lietuvaičiai palaužė rezultatu 40:30, šeštadienį pergalė pasiekta dar solidesne persvara 36:23 (20:14).

Lietuvos rinktinė jau nuo pirmųjų rungtynių minučių kontroliavo rungtynių eigą, o ekipą į priekį vedė lyderis Aidenas Malašinskas, kuris per pirmąją rungtynių pusę kamuolį į vartus pasiuntė net 5 kartus. Greitai žaidę lietuvaičiai per pirmąsias 30 minučių sugebėjo sau susikurti 6 įvarčių persvarą (20:14).

Po ilgosios pertraukos Lietuva apsukų nemažino ir dar labiau atitrūko nuo taip pat Europos čempionato atrankos finišui besirengiančios Latvijos rinktinės.

Antrajame kėlinyje rezultatyvus Lietuvos rinktinės gretose buvo „dragūnietis“ Lukas Simėnas. Jis tiksliai į vartus antrajame kėlinyje metė taip pat 5 kartus. Būtent Lukui Simėnui ir atiteko naudingiausio rungtynių žaidėjo prizas.

Pats jaunasis Lietuvos rankininkas po pergalės teigė, jog šis apdovanojimas nors ir svarbus, tačiau svarbiausios rungtynės mūsų rinktinės dar tik laukia kitą savaitę.

Birželio 14 dieną Klaipėdos „Švyturio“ arenoje Lietuvos rinktinė susitiks su Pasaulio čempionais prancūzais.

Lietuva: Lukas Simėnas ir Aidenas Malašinskas po 5, Laurynas Palevičius ir Mindaugas Urbonas po 4, Skirmantas Plėta 3, Gintaras Cibulskis, Benas Petreikis ir Modestas Štarolis po 2.

Latvija: Maris Veršakovs 7, Raimonds Trifanovs 5, Arturs Lazdyns ir Ignars Dude po 3.

GALERIJA

  • Lietuvos rankinio rinktinė nugalėjo Latviją
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS