Maskvoje nužudytas sovietų ledo ritulio rinktinės vartininkas | Diena.lt

MASKVOJE NUŽUDYTAS SOVIETŲ LEDO RITULIO RINKTINĖS VARTININKAS

  • 0

Maskvoje savo bute buvo rastas nužudytas sovietų ledo ritulio rinktinės vartininkas Viktoras Tolmačiovas, naujienų agentūrai „Interfax“ pranešė vienas šaltinis.

„Otkrytoje (Atvirajame) plente esančiame bute buvo aptiktas Viktoro Tolmačiovo kūnas su smurtinės mirties požymiais“, – pranešė šaltinis.

Pranešama, kad teisėsauga jau nustatė ir suėmė įtariamąją, tačiau jos tapatybė neatskleidžiama.

Tiriamojo komiteto Maskvos skyriaus atstovė Julija Ivanova patvirtino šią informaciją ir pažymėjo, kad įtariamoji – buvusio sportininko dukra.

„Rusijos Federacijos tyrimų komiteto Maskvos skyriaus pareigūnai iškėlė baudžiamąją bylą vienai sostinės gyventojai, gimusiai 1962 metais“, – pareiškė J.Ivanova ir pridūrė, kad moteriai pateikti kaltinimai nužudymu.

Pasak jos, „ta moteris tyrimo nenustatytu metu, bet ne vėliau kaip 2017-ųjų rugsėjo 22-ąją, bute, esančiame gyvenamajame name Otkrytoje plente Maskvoje, ne mažiau kaip du kartus smogė peiliu savo tėvui į krūtinę“.

J.Ivanova nurodė, kad 1939-aisiais gimęs vyriškis nuo patirtų sužeidimų mirė įvykio vietoje.

„Šiuo metu įtariamajai skirta kardomoji priemonė areštas. Baudžiamosios bylos tyrimas tęsiamas“, – pridūrė ji.

V.Tolmačiovas, gimęs 1939 metų rugpjūčio 24 dieną, 7-ame dešimtmetyje buvo CSKA (Centrinio armijos sporto klubo) ledo ritulio komandos ir Sovietų Sąjungos rinktinės vartininkas. Jam žaidžiant 1963–1966 metais CSKA komanda kasmet tapdavo šalies ledo ritulio čempione.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS