Ministrui pirmininkui S. Skverneliui – Tarptautinio olimpinio komiteto apdovanojimas | Diena.lt

MINISTRUI PIRMININKUI S. SKVERNELIUI – TARPTAUTINIO OLIMPINIO KOMITETO APDOVANOJIMAS

  • 4

Balandžio 23 dieną Ministrui Pirmininkui Sauliui Skverneliui LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė įteikė Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) apdovanojimą Lietuvos dalyvavimo Barselonos olimpinėse žaidynėse 25-mečio proga bei padėką už palaikymą TOK 2017 metais Vilniuje organizuojant tarptautinį forumą „Moterų lyderystės stiprinimas“ . Toks forumas Europoje vyko pirmą kartą.

„Mums labai malonu matyti olimpinį judėjimą palaikantį Lietuvos ministrą pirmininką. Aukščiausių valstybės valdžios atstovų dėmesys yra itin svarbus visam olimpiniam judėjimui. Tarptautinio olimpinio komiteto įteiktas vardinis apdovanojimas ministrui S.Skverneliui tai tik patvirtina“, – sakė LTOK prezidentė D.Gudzinevičiūtė.

Susitikimo metu su Lietuvos Respublikos Ministru Pirmininku S. Skverneliu, olimpinė čempionė D.Gudzinevičiūtė pristatė LTOK veiklos ataskaitą, artimiausius komiteto planus bei renginius, aptarė sporto bendruomenės, politikos aktualijas. Susitikime taip pat buvo pristatytos LTOK valdomos bendrovės „Olifėja“ veikla.

„Šio vizito tikslas – iš arčiau pamatyti kaip laikosi šalies olimpinis komitetas, mūsų sporto bendruomenė. Nuotaikos ir mintys po susitikimo teigiami. Sportas vienija pasaulį. Šiuo posakiu norėčiau ir vadovautis. Judėkime pirmyn, siekime bendrų tikslų, padėkime vieni kitiems ir niekada nesustokime“, – laikydamas TOK apdovanojimą sakė premjeras S.Skvernelis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

O ar nežada

ir Tarptautinė pedoupiliu korporacija apdovanoti?Už 240 smogiku pasiūstu kažkadais į Garliavos klonio g.Kokiu pažymėjimu su nuopelnų aprašymu.Ar prizu su raibo pybio pavidalu..:D:D:D))))

Olimpietis

Gudzinevičiūte, po tokio akibrokšto, tamstą reiktų vyti lauk iš TOK (lindimas be muilo)

Juokinga

Ir tiek...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS