Olimpiadoje per medalių įteikimo ceremoniją rusai giedojo Rusijos himną | Diena.lt

OLIMPIADOJE PER MEDALIŲ ĮTEIKIMO CEREMONIJĄ RUSAI GIEDOJO RUSIJOS HIMNĄ

  • 81

Rusų sirgaliai ir Rusijos ledo ritulininkai aukso medalio laimėjimą šventė giedodami savo šalies himną, nors aukštyn kilo olimpinė vėliava ir buvo grojamas olimpinis himnas, o ne Rusijos.

Praėjus kelioms valandoms nuo Tarptautinio olimpinio komiteto (TOK) sprendimo palikti galioti draudimą rusų sportininkams per žaidynių uždarymo ceremoniją žygiuoti su Rusijos vėliava, Pjongčango olimpinio ledo ritulio turnyro finale olimpinių atletų rinktinė iš Rusijos per pratęsimą 4:3 palaužė vokiečius ir tapo čempione.

TOK oficialiai gruodį dėl dopingo vartojimo uždraudė Rusijos rinktinei dalyvauti Žiemos olimpinėse žaidynėse, bet leido 168 rusų sportininkams dalyvauti po olimpine vėliava ir vadintis Olimpiniais atletais iš Rusijos.

Rusų ledo ritulininkas Bogdanas Kiselevičius sakė, kad žaidėjai giedojo Rusijos himną, norėdami išreikšti „žodžio laisvės“ principą.

Rašyti komentarą
Komentarai (81)

Anonimas

lietuvos pedofilai moka giedot tik ožių himną

Anonimas

rusai šaunuoliai,o lietuviai tik pedofilai moka savo himną,nes tikri lietuviai randasi už lietuvos ribų,čia likę tik netikę valkatos ir korunpuoti pedofilai

taigi

Faktas, kad "FAKTAS" yra dignozė.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS