R. Krilavčius vs R. Mineiro: kovos metu ypač svarbu neleisti priešininkui įsibėgėti | Diena.lt

R. KRILAVČIUS VS R. MINEIRO: KOVOS METU YPAČ SVARBU NELEISTI PRIEŠININKUI ĮSIBĖGĖTI

  • 0

Lapkričio 18 d. Vilniuje, „Avia Solutions Group“ arenoje, kovos menų mėgėjai turės išskirtinę galimybę stebėti neeilinę kovą. Ringe susitiks Raimondas Krilavičius ir skandalingasis brazilas Rodrigo Mineiro.

Kova susilaukė itin daug dėmesio ne vien dėl abiejų kovotojų unikalių kovos technikų ir stilių, bet ir dėl šiuos kovotojus lydinčio tūkstantinio fanų ir sekėjų skaičiaus. Abu atletai – išskirtinės asmenybės kovos menų padangėje. Rodrigo šiai kovai ruošia ir atvyksta palaikyti visa legendinio olandų žvaigždžių klubo „Mike’s Gym“ komanda.

Nors anksčiau Raimondas sakydavo, kad užsienyje kovoti yra lengviau, tačiau dabar suprato, kad kovodamas tarp savų sienų, jis jaučia žymiai didesnį jaudulį ir atsakomybę. Tačiau pripažįsta, kad tautiečių palaikymas suteikia papildomos motyvacijos ir jėgų kovoti dar atkakliau.

Artėjančioje kovoje, Raimondas yra pasiryžęs pademonstruoti aukšto lygio techniką ir yra įsitikinęs, kad šią akistatą gali laimėti nokautu. Anot lietuvio, susidūrimas su R. Mineiro ne tik suteikia galimybę išbandyti savo gebėjimus prieš patyrusį kovotoją, bet ir naujų iššūkių. Paklaustas, su kuo norėtų susikauti po šios kovos, Raimondas atsakė, jog jam visiškai nesvarbu, ir tai palieka spręsti Lietuvos Bušido Federacijai.

Prieš kovą R. Krilavičius dėmesį skiria ne tik fiziniam, bet ir psichologiniam pasiruošimui. Kovai jis ruošiasi pas vieną iš geriausių Lietuvos smūgiavimo technikos trenerių Andrių Šipailą bei savo imtynių techniką tobulina su visa imtynių komanda. Jis žino, kad kova su nestandartiniu ir patyrusiu kovotoju kaip R. Mineiro reikalauja ne tik fizinio, bet ir strateginio pasiruošimo, nes kovos metu ypač svarbu neleisti priešininkui įsibėgėti.

Kovos menų gerbėjams Raimondas norėtų palinkėti aistringos ir įsimintinos kovos. Jis jaučiasi laimingas, galėdamas suteikti žmonėms teigiamų emocijų bei visada jaučia palaikymą ir meilę iš savo fanų.

Tai, be abejo, viena iš laukiamiausių kovų šiais metais, kurią turėsite galimybę išvysti jau lapkričio 18 d., Vilniuje, „Avia Solutions Group arenoje“, „KOK MEGA SERIES“ „HERO’S“ turnyre. Nepraleiskite progos viską pamatyti savo akimis. Bilietus galite įsigyti bilietai.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS