R. Meilutytė iškovojo antrąjį Europos čempionato aukso medalį | Diena.lt

R. MEILUTYTĖ IŠKOVOJO ANTRĄJĮ EUROPOS ČEMPIONATO AUKSO MEDALĮ

Kopenhagoje vykstančiame Europos plaukimo čempionate Lietuvos plaukimo žvaigždė Rūta Meilutytė 100 metrų plaukimo krūtine rungties finale atplaukė pirma ir iškovojo aukso medalį.

5 takelyje plaukusi R. Meilutytė pirmavo nuo pat starto ir neleido varžovėms jos pasivyti. Rūtos rezultatas – 1:03:79.

Prezidentė: R. Meilutytė yra geriausias pavyzdys

Prezidentė Dalia Grybauskaitė pasveikino sportininkę R. Meilutytę, Europos plaukimo čempionate Danijoje 100 metrų plaukimo krūtine rungtyje iškovojusią antrąjį aukso medalį.

Pasak šalies vadovės, ši nauja pergalė visai Lietuvai kelia pasididžiavimą plaukikės sportiniu meistriškumu, charakterio tvirtumu ir tikros kovotojos, įveikiančios didžiausius uždavinius, dvasia.    

Prezidentės teigimu, R. Meilutytė yra „geriausias pavyzdys visiems mūsų sportininkams, kaip siekti tikslo“. Sportininkei šalies vadovė palinkėjo įkvepiančių ir sėkmingų dar laukiančių startų.

Šeštadienį vakare R. Meilutytė išplėšė pergalę 100 metrų krūtine finale. Anksčiau šią savaitę Kopenhagoje vykstančiame Europos plaukimo trumpajame baseine čempionate ji jau laimėjo 50 metrų krūtine finalą.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

silutiskis

Apsiramink,nah*j tau tas auksas ir sup*sta Kietuva,ubagu salys,geriau buk uz kita valstybe,mes ir taip zinosim kad esi lietuve,o geriau p*skis su vyrais ir gimdyk vaikus,nes ir taip dregna putyte pastoviai vandeny,ne tam skirta putyte kad vandeny mirkyt,turi dregt nuo b* bio

Valio

Sveikiname, puikumėlis!!!

Kaunietis

Šaunuolė mūsų žalia RŪTELĖ džiaugiasi visa Lietuva ir ne tik visi pasaulio lietuviai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS