Rusai patvirtino: akmenslydininko organizme aptikta meldoniumo pėdsakų | Diena.lt

RUSAI PATVIRTINO: AKMENSLYDININKO ORGANIZME APTIKTA MELDONIUMO PĖDSAKŲ

  • 2

Pjongčango olimpinėse žaidynėse paimtame Rusijos akmenslydininko Aleksandro Krušelnickio mėginyje rasta uždrausto preparato meldoniumo pėdsakų, antradienį patvirtino Rusijos olimpinis komitetas.

„Mėginio (B) rezultatas buvo teigiamas ir patvirtino, kad jo organizme būta uždrausto preparato“, – sakoma Rusijos olimpinio komiteto (ROK) pranešime.

„Labai apgailestaujame dėl šio incidento“, – pridūrė komitetas.

Tačiau pranešime taip pat nurodoma, kad sportininko organizme aptikta meldoniumo koncentracija yra „visiškai nereikšminga, vertinant bet kokį (galimą jos) terapeutinį poveikį žmogaus organizmui“. Taip pat pabrėžiama, kad A. Krušelnickio ankstesnių mėginių rezultatai buvo neigiami.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vienas beprotis jau spėjo pakomentuoti...

Pasirodo Rusija kažką paaukojo...Šiaip net nesupratau - ką ir dėl ko paaukojo. Pirmiausiai - meldoniumas veikia tuomet, kai jį vartoji pastoviai. Antra - kam akmenslidininkui reikalingas tas preparatas? Gal ištvermei?... Net neabejoju, kad tai EILINĖ PROVOKACIJA PRIEŠ RUSIJOS SPORTININKUS.

NA NA

galimai šitas vyrukas buvo paaukotas ,dėl svarbesnio medalio rusams ,______dauguma stebina ,kam reikėjo ,fizinio apkrovimo nereikalaujančios kovos ,vartoti šitą preparatą ,,,,sėkmės ,tėvynė neužmirš ,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS