A. Smelstorius: ši kova parodys iš kokio molio lipdytas mano priešininkas | Diena.lt

A. SMELSTORIUS: ŠI KOVA PARODYS IŠ KOKIO MOLIO LIPDYTAS MANO PRIEŠININKAS

  • 0

Lapkričio 30 d. į Kauno sporto halę audringai sugrįžta mišrios kovos narve  „King of the cage Baltic tour  004“.  Jau ne pirmąjį kartą pasirodys ir Lietuvos garbę gins Audrius Smelstorius, jo priešininkas jau Lietuvoje žinomas kovotojas  iš  Moldovos  Genadi Gitlan ( Moldovos kik-bokso ir MMA čempionas).

A.Smelstorius   KOTC narve susikaus jau antrąjį kartą. Dvidešimt vienerių metų sportininkas iš Kauno  pasirengęs ryžtingai: „Genadi Gitlan palinkėčiau tai, kad sėkmės kovojant prieš lietuvį“ – paklaustas ko palinkėtų priešininkui atsakė jis.

„Prieš žengiant kovoti jauti, kad reikia padaryti tai ką ruošeisi ir atiduoti visas jėgas. Neslėpsiu, šiek tiek jaudinuosi, kiekvienas sveikas žmogus jaudinasi, tik vieni daugiau, kiti mažiau. Aš jaudinuosi minimaliai, dienai likus iki kovos, nes tuomet daugiausiai apie tai galvoju. O prieš pat kovą, apšildinėjant, išvis negalvoju apie tai. Šiai kovai reikėjo stipriai ruoštis, numesti svorio, priešininko analizavimui laiko neskyriau – nemanau, kad verta, nes kiekvienoje kovoje priešininkas gali sužaisti skirtingai“ – pasakojo A. Smelstorius.

Lapkričio 30 d. KOTC narve susikaus Stipriausi Lietuvos MMA kovotojai ir kovotojai iš Moldovos, Ukrainos, Rusijos, Lenkijos, Latvijos ir Islandijos. Lietuvos garbę gins Karolis Buslys, Evelina Puidaitė, Audrius Smelstorius, Renatas Buškus,  Marius Bagdonas,  Paulius Žitinevičius ir kiti kovotojai.

Renginio organizatoriai Dainius Daukšas ("Dainralfo" vadovas) ir Jordanas Poškaitis (Rytų kovos menų klubas "Naglis") įkūrė Lietuvos mišrių kovų menų organizaciją, kuri bendradarbiauja su JAV įsikūrusia ir nuo 1998 m. veikiančia KOTC korporacija, todėl sportininkai, kovojantys KOTC turnyruose Lietuvoje, turi galimybių išvykti į varžybas JAV ir kitas užsienio šalis.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles „3×5 min.“, leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti intriguojančias ir įtemptas kovas. 

GALERIJA

  • A. Smelstorius: ši kova parodys iš kokio molio lipdytas mano priešininkas
  • A. Smelstorius: ši kova parodys iš kokio molio lipdytas mano priešininkas
  • A. Smelstorius: ši kova parodys iš kokio molio lipdytas mano priešininkas
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS