Sportas poroje skatina tobulėti ir pasiekti geresnių rezultatų | Diena.lt

SPORTAS POROJE SKATINA TOBULĖTI IR PASIEKTI GERESNIŲ REZULTATŲ

  • 1

Intensyvus gyvenimo tempas atima daug laiko, kurį mieliau skirtume artimiesiems. Artėjanti Valentino diena – puiki priežastis padovanoti savo antrajai pusei dovaną, kuri atneštų dvigubą naudą: sportą ir daugiau laiko kartu. Sportuojantieji sveikatingumo klubuose "Apelsinas" vienas kitą motyvuoja – sportas juos suartina, o rezultatai pasiekiami greičiau ir lengviau.

Proga pabūti kartu

Sveikatingumo klube šeimai "Apelsinas", įsikūrusiame "Studlende", nuo rugpjūčio mėnesio kartu sportuoja Artūras (40 m.) ir Karolina (40 m.).

Pora dažnai atsiveda ir savo mažametį sūnų, kuriam nori parodyti teisingo ir sveiko gyvenimo būdo pavyzdį.

"Apie sportą kartu su Karolina mes galvojome daug anksčiau, bet vis reikėdavo atrasti tą tinkamą pirmadienį, nuo kurio pradėsime. Dėl nervų uždegimo man buvo paskirta reabilitacija medicinos įstaigoje, tačiau, siekdamas visiškai pasveikti, nusprendžiau reabilitaciją tęsti sveikatingumo klube "Apelsinas". Su žmona dirbame sėdimą darbą, tad aktyvus judėjimas mums yra būtinas. Džiaugiamės treneriu Gediminu, jis neleidžia mums tingėti, motyvuoja, o ir sūnui patinka leisti laiką kartu su juo", – pasakojo Artūras.

Dabar pora džiaugiasi galėdami skirti daugiau dėmesio vienas kitam ir atranda būdų sportuoti smagiai.

"Sportas "Apelsine" – tai proga visai šeimai dažniau pabūti kartu, čia mus sieja bendra veikla, bendri tikslai ir abipusis palaikymas. Kartu linksmai lenktyniaujame, kuris lankstesnis, kuris turi daugiau ištvermės, – turiu draugiškai pripažinti, kad aš už vyrą lankstesnė. "Apelsine" mes kasdien tobulėjame kartu", – mintimis dalijosi Karolina.

Tikslas – pagerinti sveikatą

"Apelsine" dirbantis poros asmeninis treneris ir sveikatingumo specialistas Gediminas Simutis tikino, kad Artūras ir Karolina yra nuostabus pavyzdys, kaip sportuojant poroje galima pasiekti akivaizdžių rezultatų.

"Artūras ir Karolina kartu numetė 10 kilogramų, tačiau svarbiausias abiejų tikslas buvo pagerinti savo sveikatą – treniruojame vidinius raumenis, stipriname ir formuojame kūną, ypač pečių juostą. Atlikus "SMART" diagnostiką, paaiškėjo, kad abiems trūksta baltymų, tad svarbu buvo pakeisti Artūro ir Karolinos mitybos įpročius", – nurodė Gediminas.

"Apelsino" treneris Gediminas turi ne tik kūno kultūros ir sporto pedagogikos bakalaurą, trenerio licenciją, bet ir psichologijos studijų diplomą, todėl jo žinios naudingos kiekvienam motyvacijos sportuoti ieškančiam žmogui.

"Vadovaujuosi įkvepiančia lyderio M.Gandhi mintimi, kad iš pradžių žmonės tave ignoruoja, juokiasi iš tavo pastangų, kovoja su tavimi, o tada tu laimi. Dabar su manimi sportuoja Artūro ir Karolinos kolegos, manau, pasirinkę gyventi sveikai, jie laimėjo. Visų pirma reikia nebijoti pradėti sportuoti, nežiūrėti į kitus, o varžytis su pačiu savimi, be to, visko išmokstama, o "Apelsine" kiekvienas gali atrasti sau patinkamą trenerį", – sakė treneris Gediminas.

Sportas – gyvenimo būdas

Marta (28 m.) ir Igoris (36 m.) sportuoja "Apelsine", įsikūrusiame prekybos centre "Grandus". Sportas kartu jiems tapo gyvenimo būdu.

"Kol nesusipažinome, sportavome atskirai, o dabar visada sportuojame kartu klube "Apelsinas". Pasirinkome trenerį Andrejų, nes stebėjome jo darbą ir mums jis labai patiko. Kai sportuojame poroje, viskas įmanoma, yra lengviau – vienas kitą paskatiname judėti pirmyn. Mūsų tikslas – ištvermės ugdymas, teisingas pratimų atlikimas ir raumenų tonuso didinimas", – pasakojo Marta.

Šiuo metu Marta su Igoriu atostogauja egzotiškoje Afrikoje, kur, kaip patys sako, nepasportavę jaučiasi labai blogai.

"Jeigu bent tris dienas nepasportuojame, iškart pasijuntame blogiau, todėl stengiamės kuo dažniau judėti ir treniruotis. Dabar esame kupini jėgų, geros nuotaikos, energijos ir, net atostogaudami Afrikoje, aktyviai leidžiame laiką: nardome, išbandome vandens motociklus, plaukiojame ir, žinoma, daug vaikštome", – pasakojo Marta ir Igoris.

Svarbu stebėti rezultatus

Martos ir Igorio asmeninis treneris Andrej pabrėžė, kad jo pagrindinis tikslas buvo išmokyti šią porą teisingai sportuoti ir laikytis sveiko gyvenimo būdo principų.

"Marta ir Igoris su manimi sportuoja pusę metų. Nors jie prieš tai ilgą laiką sportavo kitame klube, tačiau tobulėti tikrai buvo kur: performavome poros judesių atlikimą, išmokiau taisyklingai daryti pratimus. Tobulinome Martos laikyseną – ji dirba sėdimą darbą, tad parodžiau, kaip tinkamai sėdėti, netgi judėti. Igoriui svarbiausia buvo persiorientuoti nuo senų sporto metodų į naujas sveikatinamojo fitneso technikas, kurios nežaloja kūno, treniruoja širdį, stiprina kraujagysles, neapkrauna sąnarių. Marta ir Igoris sportuodami "Apelsine" labai pagerino savo laikyseną, mobilumą, jėgą ir ištvermę", – kalbėjo treneris.

"Apelsino" sveikatingumo specialistas Andrejus nurodė, kad svarbiausias jo, kaip trenerio, uždavinys yra žmones nukreipti tinkama linkme, stebėti jų rezultatus atliekant "SMART" diagnostiką ir planuoti kitus žingsnius, kurie padėtų įgyvendinti jų užsibrėžtus tikslus.

Sveikatingumo klubas "Apelsinas" išskirtinis tuo, kad profesionalūs treneriai žino, kaip patenkinti kiekvieno kliento individualius poreikius, sugeba parodyti poroms, kaip siekti bendrų tikslų motyvuojant vienas kitą. Sportuojantys partneriai tobulėja efektyviau ir greičiau, o bendra veikla suteikia daugiau progų pabūti kartu.

Informacija

Valentino dieną sveikatingumo klubo "Apelsinas" klubo svečiai ir klientai gali pakviesti savo antrąsias puses nemokamai pasportuoti (būtina iš anksto užsiregistruoti apelsinas.lt svetainėje). Taip pat porų laukia specialūs pasiūlymai abonementams įsigyti. Daugiau informacijos apelsinas.lt arba atvykus į artimiausią sveikatingumo klubą "Apelsinas".

GALERIJA

  • Sportas poroje skatina tobulėti ir pasiekti geresnių rezultatų
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Eiline reklama be užrašo “reklama”

Matyt daug kvailiu yra, kurie tiki, kad tai padės be pastangų atrodyti gražiai ....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS