Agresijos protrūkis Rusijoje: asistentas smogė savo klubo vyr. treneriui | Diena.lt

AGRESIJOS PROTRŪKIS RUSIJOJE: ASISTENTAS SMOGĖ SAVO KLUBO VYR. TRENERIUI

  • 2

Antrame pagal pajėgumą Rusijos krepšinio divizione Superlygoje – smurto protrūkis.

Rungtynių tarp Redos „Temp-SUMZ-UMNC“ ir Surguto „Universitet-Jugra“ ekipų metu sukonfliktavo pastarojo klubo vyr. treneris Artiomas Olchovas ir asistentas Olegas Tenas.

Iki rungtynių pabaigos likus 37 sekundėms ir esant lygiam

rezultatui (78:78), treneriai karštai diskutavo, o susinervinęs asistentas Tenas bandė smogti vyr. treneriui Olchovui, tačiau nepataikė.

Susikibusius trenerius išskyrė žaidėjai, tačiau Tenas dar bandė konfliktuoti su Olchovu, bet buvo išvarytas, o suolelis – nubaustas technine pražanga.

Tai kainavo „Universitet-Jugra“ ekipai pergalę. Baudos metimą ir kamuolį gavę Redos krepšininkai išnaudojo šansą ir triumfavo 85:81.

Po mačo „Universitet-Yugra“ paskelbė oficialų pranešimą apie susidariusią situaciją.

„Antrasis komandos treneris Olegas Tenas nesuvaldė emocijų, vertindamas žaidimo epizodą rungtynių su Revdos komanda pabaigoje. Tai, kas įvyko ant atsarginių suolo, yra šiurkštus ne tik klubo vidaus taisyklių, bet ir Rusijos čempionato nuostatų reikalavimų pažeidimas. Tai tiesiogiai paveikė lemiamų rungtynių rezultatą ir pavertė niekais visos komandos pastangas.

Klubas apgailestauja dėl tokio specialisto elgesio ir pradėjo vidinį tyrimą. Olegas Ten nušalintas nuo darbo komandoje. „Universitet-Yugra“ pažadėjo susitikti su aistruoliais, kurie treneriams ir žaidėjams galės užduoti bet kokius klausimus“, – rašoma oficialiame laiške.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Atsilikus valstybė

Kas kada nors gero ten gali įvykt. Jėgos kulto ir smurto šalis.

Личное мнение Рома: все законно

Вот что значит покорять качевников. Перемешивались гены. Зто относится и Владимировичу. (Išvertus į pasvaliečių tarmę: visks dėsning, kalt' gėnэ).

SUSIJUSIOS NAUJIENOS