Atsakas LeBronui dėl komentarų apie D. Trumpą: užsičiaupk ir bumbsėk kamuoliu | Diena.lt

ATSAKAS LEBRONUI DĖL KOMENTARŲ APIE D. TRUMPĄ: UŽSIČIAUPK IR BUMBSĖK KAMUOLIU

  • 1

LeBronas Jamesas vakar kandžiai pasisakė apie JAV prezidentą Donaldą Trumpą, tačiau itin greitai sulaukė ne ką švelnesnio atsakymo.

„FOX“ žinių apžvalgininkė Laura Ingraham vienos iš laidų metu negailėjo kritikos Jamesui už pasakytus žodžius ir netgi pabrėžė jo išsilavinimą.

„Ar jiems būtina šitaip aušinti burnas? Deja, daug vaikų ir suaugusių tokius neišprususius komentarus priima rimtai. Tai turėtų būti pamoka vaikams apie LeBroną – štai, kas nutinka, kai vidurinę mokyklą palieki metais anksčiau“, – kalbėjo Ingraham.

Vis tik žurnalistė su paskutiniu teiginiu padarė akivaizdžią klaidą, mat Jamesas vidurinę mokyklą pabaigė ir į NBA persikėlė nerungtyniavęs koledže.

„Ir niekada nėra protinga klausytis politinių patarimų iš tų, kurie uždirba šimtus milijonų dolerių už bumbsėjimą kamuoliu, – tęsė Ingraham. – Ir LeBronai bei Kevinai Durantai? Esate puikūs žaidėjai, bet niekas nebalsavo už jus. Milijonai žmonių savo treneriu išsirinko Trumpą.“

„Taigi pasilikite savo politinius komentarus sau, arba kaip pasakė kiti užsičiaupkite ir varykitės kamuolį“, – žinutę LeBronui užbaigė Ingraham.

GALERIJA

  • LeBronas Jamesas
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Anonimas

LIETUVA LIETUVIAMS O NE CIURKOM.....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS