Aistros Prienuose: pratrūkęs V. Šeškus ir stebuklus kūręs L. Ballas | Diena.lt

AISTROS PRIENUOSE: PRATRŪKĘS V. ŠEŠKUS IR STEBUKLUS KŪRĘS L. BALLAS

  • 0

Iš Lietuvos krepšinio lygos lentelės dugno bandantis kilti Prienų-Birštono „Vytautas“ (5-22) namuose 77:90 (25:22, 23:22, 13:20, 16:26) pralaimėjo tiesioginiam konkurentui Kėdainių „Nevėžiui“ (7-20).

Jau per pirmą kėlinį LiAngelo Ballas surengė šou, pataikė 4 tritaškius iš 5 ir po pirmų 10 minučių savo kraityje turėjo 14 taškų.

LaMelo Ballas pirmą kartą į aikštę šiose rungtynėse žengė tik trečiajame kėlinyje ir iš karto suklydo. 16-metis vėliau paleido itin nelogišką tritaškį ir V.Šeškaus kantrybės taurė persipildė – jaunesnysis Ballas sėdo ant suolo.

V.Šeškus trečiojo ketvirčio viduryje pradėjo siautėti ir užsidirbo techninę pražangą. Atrodė, kad treneris suplėšys teisėją į skutelius, strategą teko tramdyti jo asistentams.

Ketvirtą kėlinį daug sėkmingiau pradėjo „Nevėžis“, o „Vytautas“ staiga subyrėjo ir priešais save matė jau dviženklę prarają.

Prieniškių gyvybę lemiamu metu dar palaikė keletas iš eilės pataikytų LiAngelo Ballo tritaškių. Vis dėlto prieniškiai neatsibudo. Antrąją rungtynių pusę svečiai laimėjo 46:29.

LiAngelo Ballas buvo sunkiai sulaikomas ir suvertė net 28 taškus (3/9 dvit., 6/8 trit., 4/4 baud. met.), atkovojo 6 kamuolius ir surinko net 27 naudingumo balus.

Paskutinėje vietoje LKL čempionate žengiantis „Vytautas“ nuo „Nevėžio“ atsilieka 2 pergalėmis. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko vienas ratas.

„Vytautas“: Li.Ballas 28 (6 atk. kam., 27 naud. bal.), T.Dimša 13, R.Broadusas ir E.Žukauskas po 10.

„Nevėžis“: J.tamulis 17, G.Matulis ir A.Zacharovas po 15, J.Woodardas 10.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS