Brolių Ballų taškai neatvedė „Vytauto“ į pergalę | Diena.lt

BROLIŲ BALLŲ TAŠKAI NEATVEDĖ „VYTAUTO“ Į PERGALĘ

  • 0

Broliai Ballai atsidarė savo taškų sąskaitą Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“), o LiAngelo apskritai buvo rezultatyviausias Prienų-Birštono „Vytauto“ (4-16) žaidėjas, tačiau Virginijaus Šeškaus auklėtiniai namuose 93:116 (24:30, 16:28, 27:28, 26:30) neprilygo Pasvalio „Pieno Žvaigždžių“ (7-13) komandai.

Svečiai, įmetę 116 taškų, pagerino šio sezono LKL rezultatyvumo rekordą. Prieš tai Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai į to paties „Vytauto“ krepšį buvo įmetę 113 taškų.

Pasvaliečiai rungtynes į savo rankas perėmė antrajame kėlinyje. Vos per pirmąją ketvirčio minutę „Pieno Žvaigždės“ pelnė 7 taškus be atsako ir į priekį pabėgo 37:24.

„Vytautas“ dar buvo sumažinęs savo deficitą iki vienženklio (29:38), tačiau Martynas Varnas pelnė 5 taškus, o jo vedami svečiai sužaidė dar vieną gerą atkarpą ir spurtavę 8:0, nutolo nebegrįžtamai (46:29).

Po ilgosios pertraukos žaidimas išsilygino ir skirtumas tarp komandų taip drastiškai nebedidėjo, bet galutiniam rezultatui tai įtakos nebeturėjo.

Ballai šiame susitikime buvo vieni rezultatyviausių „Vytauto“ krepšininkų, tačiau didžiąją dalį taškų amerikiečiai surinko antrojoje pusėje. LaMelo po dviejų kėlinių savo sąskaitoje turėjo 2 taškus, o LiAngelo – 6.

„Vytautas“: LiAngelo Ballas 20, Tomas Dimša 15, Justas Sinica ir LaMelo Ballas po 13.

„Pieno Žvaigždės“: Viačeslavas Bobrovas ir Osvaldas Olisevičius po 17, Artūrs Ausėjs ir Trevonas Hughesas po 16.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS