Dėl naujos P.Jankūno traumos sunerimęs Š.Jasikevičius: lauksime rytojaus | Diena.lt

DĖL NAUJOS P.JANKŪNO TRAUMOS SUNERIMĘS Š.JASIKEVIČIUS: LAUKSIME RYTOJAUS

Traumų išretintas Kauno „Žalgiris“ skaičiuoja dienas likusias iki Nate’o Wolterso ir Antano Kavaliausko sugrįžimo, tačiau sekmadienį išgirdo nemalonią naujieną – ekipos traumuotųjų lazaretą papildė Paulius Jankūnas.

34 metų „Žalgirio“ kapitonas keletą pastarųjų mėnesių kovojo su skausmais ir praleido keletą Eurolygos bei Lietuvos krepšinio lygos (LKL-“Besafe“) rungtynių, o sekmadienį susižeidė mače su Kėdainių „Nevėžiu“.

Nors kauniečiai įsirašė lengvą pergalę 79:55, jų strategas neslėpė nerimo dėl kapitono netekties.

– P.Jankūnas aikštę paliko su skausmais. Kas jam nutiko?

– Taip, P.Jankūnas lyg ir vėl kažką pasitempė. Reikia laukti ir žiūrėti, kas bus rytoj.

- Kaip vertinate šias rungtynes?

- Malonu, kad pavyko tokios rungtynės, mums jų reikėjo. Labai įtemptas grafikas ir laukia dviguba Eurolygos savaitė. Labai malonu, kad kai kuriems žaidėjams, kurie pastaruoju metu žaidė daugiau, galėjau leisti pailsėti. Smagu dėl jaunimo, kuris tikrai šiandien davė gerus rezultatus bei padėjo komandai. Daug kas pavyko ir dabar einame ruoštis „Daruššafaka“ ekipai.

– B.Daviesas per 13 minučių spėjo sumesti 16 taškų...

– Norėjome jį pataupyti, bet tai buvo vienas iš mačų, kai atsirandi tinkamoje vietoje. Kamuoliai sukrito jam į rankas, pataikė metimus ir rungtynės Brandonui buvo lengvos.

Š.Jasikevičiaus kolega Darius Dimavičius taip pat turėjo ką pasakyti apie saviškių pasirodymą.

„Neblogos rungtynės, pats žaidimas džiugino. Mačiau komandos akyse norą laimėti ir ugnelę. Žinoma, prieš tokią ekipą tai sudėtinga, bet noro mūsiškiams netrūko. Aišku, susidūrus su agresyvia gynyba mums nekrito tritaškiai, o galbūt vertėjo mėginti prasibrauti arčiau krepšio. Tikiuosi ir man pavyko neblogai debiutuoti pavaduojant vyriausiąjį trenerį“, - sakė D.Dimavičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS