Drama ant parketo baigėsi čempionų nesėkme | Diena.lt

DRAMA ANT PARKETO BAIGĖSI ČEMPIONŲ NESĖKME

"Pasaka! Pergalė paskutinę sekundę. Dar negaliu patikėti..." - sunkiai rinko žodžius Jurijus Jeremejevas. Jonavos "Vikingų" komandos žaidžiantysis treneris tapo didžiausios sezono sensacijos Lietuvos salės futbolo A lygoje autoriumi.

Šalies čempiono titulą ginantis Kauno "Vytis" savo aikštėje pirmavo dviem įvarčiais, bet po dramatiškos atomazgos nusileido svečiams iš Jonavos 2:3.

Pagrindinėse "Betsafe Futsal A lyga" pirmenybių rungtynėse buvo prasidėjusi paskutinė minutė, o kauniečiai dar buvo priekyje 2:1. Vis dėlto Eisvinas Utyra, likus žaisti 58 sek., įgrūdo sviedinį į vartų tinklą ir rezultatą išlygino. Kol šeimininkai krimtosi dėl išsprūdusio laimėjimo, jonaviečiai smogė dar sykį. Likus 1 sek. "Vyčio" aikštės pusėje jie parito kamuolį iš užribio, o J.Jeremejevas netikėtai taikliai šovė į vartus.

Pirmajame kėlinyje dominavę kauniečiai savo įvarčių sąskaitą atsidarė iškart po pertraukos, kai po Justino Zagursko perdavimo smūgiavo ekipos naujokas iš Brazilijos Luizas Matsumota.

Po 3 min. šeimininkai pasižymėjo dar sykį – visiškai laisvas likęs Lukas Sendžikas tiksliai pasiuntė kamuolį į tolimąjį apatinį vartų kampą.

Vis dėlto svečiai nesutriko ir, likus žaisti 5 min., perėmęs kamuolį iš šiurkščiai suklydusių kauniečių, E.Utyra šovė į apatinį vartų kampą. Prasidėjus paskutinei minutei rezultatyviausias lygos žaidėjas pelnė savo keturioliktąjį įvartį.

"Mūsų raktu į sėkmę tapo kovingumas ir tai, kad favoritų neišsigandome. Jei būtume pabūgę ir leidę brazilams žaisti, jų nebūtume sustabdę", – teigė paskutinį tašką mače padėjęs J.Jeremejevas.

Iškovoję šeštąją pergalę per septynis turus "Vikingai" išstūmė "Vytį" iš pirmosios čempionato lentelės pozicijos. Jonaviečių sąskaitoje – 19 taškų, kauniečių – 18. Tiesa, grįžti į viršūnę čempionai galės jau rytoj, kai savo aikštėje priims Panevėžio "Sportidus" (7 taškai) futbolininkus. "Vikingai" 9-ojo turo mačą žais poryt namuose su autsaideriu Vilniaus "Bekentu" (1 taškas).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS