Europos čempionate apvogtas D. Motiejūnas | Diena.lt

EUROPOS ČEMPIONATE APVOGTAS D. MOTIEJŪNAS

Donatą Motiejūną persekioja problemos. Tinklalapio „BasketNews.ltžiniomis, po vakarykščių rungtynių su Ukraina grįžęs į viešbutį, jis pasigedo pinigų.

Žurnalistas Davidas Pickas praneša, kad D. Motiejūnas prarado apie 6000 eurų. Jis skelbia, kad kitų komandų žaidėjai neteko kreditinių kortelių ir laikrodžių.

D. Motiejūnas ir Lietuvos krepšinio federacijos atstovai vakar iš karto kreipėsi į policiją, kuri pradėjo tyrimą dėl viešbutyje įvykdyto nusikaltimo. „BasketNews.lt“ žiniomis, kiti Lietuvos rinktinės nariai nieko nepasigedo.

Visos Europos čempionato rinktinės ir FIBA delegacija yra įsikūrę „Hilton“ viešbutyje ant Viduržiemio jūros kranto. Tai – vienas prabangiausių viešbučių Tel Avive. 16 aukštų viešbutis talpina apie 1300 žmonių.

Rinktinės nariai pastebėjo, kad jų kambariai tvarkomi itin dažnai – po du kartus per dieną. Įtariama, kad į kambarius vagys galėjo patekti su kambarinių elektroniniais raktais.

Tel Avive rinktinės bus iki ketvirtadienio – tada į kitą etapą patekusios komandos skris į Stambulą, o likusios dvi keliaus namo.

D. Motiejūnui pastarieji keli mėnesiai buvo kupini įvykių. Dėl kritinių situacijų Teksase 26-erių metų puolėjas į Europos čempionatą atvyko tik likus kelioms valandoms iki atidarymo mačo su Gruzija. Prieš tai jo gyvenimo draugė pagimdė sūnų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

D.M.

Karma...

ADAS

Gėda organizatoriams

SUSIJUSIOS NAUJIENOS