Garsiausi Lietuvos vyrai prisidės prie gražios misijos Druskininkuose | Diena.lt

GARSIAUSI LIETUVOS VYRAI PRISIDĖS PRIE GRAŽIOS MISIJOS DRUSKININKUOSE

Sekmadienį per Lietuvos moterų krepšinio lygos (LMKL) žvaigždžių dieną specialiame metimų konkurse varžysis septyni sporto, pramogų ir politikos pasaulyje puikiai žinomi vyrai.

Olimpinis čempionas Virgilijus Alekna, Eurovizijos konkurse Vienoje Lietuvai atstovavęs Vaidas Baumila, režisierius ir dainininkas Vidas Bareikis, vienas geriausių visų laikų Lietuvos futbolininkų, UEFA taurės laimėtojas Deividas Šemberas, buvęs krepšininkas, Atlantos olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtojas ir treneris Tomas Pačėsas, Europos ir Eurolygos čempionas Giedrius Gustas bei politikas, daug metų Lietuvai nuoširdžiai dirbantis diplomatas Vygaudas Ušackas - visi jie kurs šventę metimų konkurse. Vyrai sudarys komandas su LMKL žvaigždėmis ir jaunosiomis krepšininkėmis iš sporto mokyklų.

„Druskininkų miestui LMKL siekia padovanoti išskirtinį krepšinio renginį, todėl į aikštelę pakvietėme vyrus, kurių vardai ir titulai garsino Lietuvą, - sakė LMKL direktorė Audra Ginelevičienė. - LMKL renginys vyks prieš pat moters dieną, džiugu, kad tokie vyrai pagerbs geriausias Lietuvos krepšininkes“.

Iš viso bus sudarytos aštuonios trijulių komandos - po vieną, atstovausiančią kiekvienai LMKL ekipai, ir renginio šeimininkų, Druskininkų ekipa. Pastarajai atstovaus legendinės Vilniaus „Statybos“ žaidėjas, o dabar Druskininkų sporto centro vadovas Vilmantas Matkevičius ir du jaunieji Druskininkų krepšininkai.

Šios aštuonios komandos varžysis metimų į krepšį konkurse, kai bus atakuojama iš po krepšio, nuo baudų metimo linijos ir iš tritaškio zonos.

Tikslios komandų sudėtys bus paskelbtos artimiausiu metu.

Konkurso nugalėtojams atiteks puikūs rėmėjų prizai - jaunoji krepšininkė savo sporto mokyklai iškovos krepšinio kamuolius, sportines aprangas ir krepšius. Nugalėtojų taip pat lauks penkių žvaigždučių „Harmony Park“ viešbučio prabanga su baseinu ir krepšinio aikštele.

LMKL „Žvaigždžių dienos“ metu taip pat vyks snaiperių konkursas, o renginį vainikuos Lietuvos moterų krepšinio taurės finalas tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir Kauno rajono „Hoptrans-Sirenų“.

Renginio, kuris prasidės sekmadienį 13 val., žiūrovus linksmins Inga Valinskienė bei didžiausiuose krepšinio renginiuose šokančios „Žalgirio“ šokėjos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS