„Juventus“ turi specialų pasiūlymas Anykščių miesto gyventojams | Diena.lt

„JUVENTUS“ TURI SPECIALŲ PASIŪLYMAS ANYKŠČIŲ MIESTO GYVENTOJAMS

  • 0

Utenos „Juventus“ krepšinio klubas sureagavo į praėjusiame sezone Anykščių miesto gyventojų parodytą didelį susidomėjimą vykti stebėti rungtynių Utenos arenoje, todėl nusprendė paruošti dar vieną išskirtinį pasiūlymą anykštėnams - kelionę į atsakomąją Karaliaus Mindaugo taurės turnyro dvikovą su Vilniaus „Rytu“, skelbia Utenos klubas.

Daugiau informacijos pateikiama „Juventus“ komandos interneto tinklalapyje.

„Juventus“ ir „Ryto“ keliai Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje susikerta jau trečią sezoną iš eilės. Pirmą kartą abi komandos tarpusavyje susitiko 2017 metais Utenoje. Tą kartą Antano Sireikos vadovaujama „Juventus“ ekipa 87:84 palaužė tuometinį „Lietuvos rytą“ ir iškovojo kelialapį į finalo ketverto turnyrą. Burtai nulėmė, kad lygiai po metų uteniškiai ir vilniečiai šiame etape vėl surėmė ginklus, tik šį kartą - Vilniuje. Varžovų tvirtovėje rungtyniavę Žydrūno Urbono auklėtiniai ir vėl kibo į atlapus ir tik paskutinėmis pratęsimo sekundėmis 88:91 nusileido sostinės klubui.

Šiais metais Karaliaus Mindaugo taurės turnyro ketvirtfinalio formatas buvo pakeistas - vietoje vienerių rungtynių bus žaidžiamos dvejos, o į kitą etapą žengs komanda, kurios bendras abejų rungtynių pelnytų ir praleistų taškų skirtumas bus geresnis.

Pirmoji „Juventus“ akistata su „Rytu“ vyks jau penktadienį Vilniuje, o atsakomasis mačas, po kurio paaiškės kelialapį į finalo ketvertą iškovosianti ekipa, - vasario 12 dieną Utenoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS