K. Maksvytis: tikiuosi, kad mes dabar įsibėgėjome ir duosime gerą kovą | Diena.lt

K. MAKSVYTIS: TIKIUOSI, KAD MES DABAR ĮSIBĖGĖJOME IR DUOSIME GERĄ KOVĄ

  • 0

„Jėgų taupytis nežadame. Eisime ir kausimės, kiek galėsime. Bandysime kabintis į pusfinalio seriją, o kaip mums pavyks – žiūrėsime“, – prieš šio vakaro pirmąsias Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) pusfinalio tarp Klaipėdos „Neptūno“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ serijos iki trijų pergalių rungtynes kalbėjo klaipėdiečių vyr. treneris Kazys Maksvytis.

Rungtynių šįvakar Vilniaus „Siemens“ arenoje pradžia – 18.50 val. Jas tiesiogiai iš sostinės transliuos BTV televizija.

„Nors turėjome šiokių tokių bėdų: virusą buvo pasigavęs ir šeštadienį į ligoninę vyko mūsų įžaidėjas Brandonas Fieldsas, tačiau jis su komanda išvyko į Vilnių ir turėtų mums padėti. Įtariama, kad jis buvo apsinuodijęs maistu. Šįvakar mums padėti turėtų ir Tomas Delininkaitis bei Jerry Johnsonas. Jie išsigydė traumas ir yra pasiruošę kovoti”, – akcentavo K. Maksvytis.

Vilniuje „Neptūnui“ negalės padėti čiurnos traumą besigydantis Arūnas Mikalauskas, vietoj jo į sostinę išvyko kitas jaunimo komandos atstovas Džiugas Slavinskas.

Kalbėdamas apie „Neptūno“ komandos galimybes, K. Maksvytis buvo atviras.

„Dvikovos favoritai yra vilniečiai. „Lietuvos rytas“ demonstruoja gerą sportinę formą, atrodo grėsmingai. Manau, bus įdomu. Jei pastebėjote, kad mano komandos įsibėgėja vėliau, tikiuosi, kad mes dabar įsibėgėjome ir duosime gerą kovą“, – sakė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS