A. Kavaliauskas ir M. Stonkus susikovė krepšinio aikštelėje: kas išplėšė pergalę? | Diena.lt

A. KAVALIAUSKAS IR M. STONKUS SUSIKOVĖ KREPŠINIO AIKŠTELĖJE: KAS IŠPLĖŠĖ PERGALĘ?

  • 0

Po nedidelės pertraukėlės „Žalgiris TV“ pristato dar vieną didžiulio populiarumo tarp sirgalių sulaukusio žalgirietiško „minuso“ seriją. Įprastai žalgiriečiams iššūkį metanti Dalia Belickaitė šįkart užleido savo vietą aktoriui bei komikui Mantui Stonkui, kuris į dvikovą iškvietė savo gerą bičiulį Antaną Kavaliauską, rašoma pranešime spaudai.

Gali atrodyti, jog M. Stonkus „minuso“ žaidime yra mažiau konkurencingas oponentas nei profesionali krepšininkė D. Belickaitė, tačiau Lietuvos įžymybė turi savo kozirių. Prieš „Žalgirio“ vidurio puolėją kovojęs M. Stonkus, siekdamas iš vėžių išmušti oponentą, naudojo įvairias taktikas – laidė pokštus, inicijavo metimus iš neįtikėtų vietų bei sugalvojo įvairių kitų būdų, kaip sutrukdyti A. Kavaliausko metimams.

Savo ruožtu A. Kavaliauskas degė noru reabilituoti po pastarojo pralaimėjimo „minuso“ žaidime D. Belickaitei, todėl žalgirietis į šią kovą žengė ne tik motyvuotas, bet ir kūrybiškai nusiteikęs.

Naujausioje žalgirietiško „minuso“ serijoje sirgalių lauks daugybė smagių akimirkų krepšinio aikštelėje bei speciali „spaudos konferencija“ po varžybų tarp dviejų bičiulių.

Ar pavyko M. Stonkui įveikti profesionalų krepšininką – žiūrėkite įraše.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS