Klaipėdos meras po „Neptūno“ fiasko kerta klubui: kaip pažvelgsite fanams į akis? | Diena.lt

KLAIPĖDOS MERAS PO „NEPTŪNO“ FIASKO KERTA KLUBUI: KAIP PAŽVELGSITE FANAMS Į AKIS?

  • 17

Klaipėdos „Neptūno“ pralaimėjimas Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalyje įkaitino aistras ne tik gerbėjų galvose. Po pralaimėjimo Alytaus „Dzūkijai“ savo griežtą nuomonę pareiškė ir Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas.

Uostamiesčio meras socialiniame tinke „Facebook“ pasidalijo naujienų portalo straipsniu, kuriame „Neptūno“ pralaimėjimas vadinamas gėdingu bei retoriškai klausė klubo, kaip ketina pažvelgti fanams į akis.

„Pasakyti galima keliais žodžiais – buvo sarmata stebėti tokį fiasko ir žinoma, daugiau negu apmaudu... Perskaitykite antraštę dar kartą – joje viskas parašyta teisingai, kaip pažvelgsite Klaipėdos „Neptūno“ fanams į akis po tokio pragariško žaidimo? Ar po pergalės Alytuje per savaitgalį „sudrėko parakas“?

Ar patikėjote, kad viskas padaryta ir liko tik formalumas? Na ką, belieka laukti kovų LKL ir Eurolygoje, kas belieka, o va „Mindaugas“ Klaipėdoje lieka be klaipėdiečių ir kaltinti dėl to nėra nieko kito, tik save. Lieka likti stipriais tikėjimu, kad atsitiesite, kovosite garbingai ir gėdos daugiau nebedarysite. Nors ir pikta, apmaudu ir sarmata, bet vis tik...Tikiu“, – tokia žinute socialiniame tinkle pasidalijo Grubliaukas.

Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Na

aš Konge matau merą o ne liberala.Nors gaila kad tokioj susiktoj partijoj.O Neptunui gerai pasakė.Pinigu išskyrė.Ir tep kur pasisuki Klaipedoj vis sporta finansuoja.Nexylai.O ko dar tam klubui reikia?Kad su šaukšteliu pamaitintu ir dulkes nupūstu?Receptas paprastas DIRBTI TRENIRUOTĖSE DAUGIAU REIKIA, OBUOLIAI.Tada ir laimėsit

kamuolinis

Orakulai, ir tu eik na xuj :D

To Orakului

O pats, drąsuoli, irgi inkognito. Pasiskelbk, jei toks kietas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS