Jaunųjų žalgiriečių treneris: treniruojamės nuo 7 val. ryto | Diena.lt

JAUNŲJŲ ŽALGIRIEČIŲ TRENERIS: TRENIRUOJAMĖS NUO 7 VAL. RYTO

“Jauniems mūsų vaikinams tai buvo beprotiškai naudingas turnyras. Iš vienų rungtynių naudos daugiau nei būtų iš dešimties treniruočių. Gavome puikią progą pamatyti ko esame verti ir kur turime eiti”, - pripažino “Žalgiris-2” ekipos treneris Tomas Keršis.

Jo auklėtiniai Karaliaus Mindaugo taurės turnyre 70:87 pralaimėjo atsakomąsias pirmojo etapo rungtynes Alytaus „Dzūkijai“.Pirmosios tarpusavio rungtynės prieš savaitę taip pat baigėsi alytiškių pergale, tiesa, tik penkiais taškais.

„Dzūkijos“ vedliu tapo K.Brownas, pelnęs 26 taškus, pataikydamas 6 tolimus metimus iš 11.

Pirmąją mačo dalį sėkmingiau žaidė jaunieji žalgiriečiai, kurie prieš ilgąją pertrauką turėję 7 taškų pranašumą – 44:37.

Trečiojo kėlinio pabaigoje „Dzūkija“ pataikė tris tritaškius paeiliui,o paskutinę kėlinio sekundę pataikė dvitaškį su varžovo pražanga.

Trečią ketvirtį dzūkai laimėjo 27:14 ir atitrūko 6 taškais.

“Nebuvome pasirengę kautis nuo pat pirmųjų minučių. Mūsų jauni žaidėjai leido varžovams įsibėgėti, rinkti lengvus taškus. Bet vėliau, patikimos gynybos dėka, sugebėjome pakeisti rungtynių eigą ir pasiekti pergalę“, - dėstė „Dzūkijos“ treneris Andrejus Urlepas.

„Žalgiriui-2“: Arnas Adomavičius pelnė 14 taškų, Lukas Uleckas - tiek pat.

“Džiaugiuosi, kad auklėtiniai laikėsi žaidimo plano, stengėsi kovoti kaip lygūs su lygiais”, - pabrėžė kauniečių vairininkas.

T.Keršis paskaičiavo, kad jo ekipai tenka žaisti 8 mačus per 16 dienų. Kad atlaikytų tokį maratoną ir spėtų treniruotis bei tobulėti, jaunieji žalgiriečiai į treniruotes renkasi nuo 7 val. ryto ir dirba dukart per dieną.

"Dėl tokio užimtumo net atsisakėme galimybės dalyvauti dar viename LKL ir NKL bendrame turnyre", - pasakojo T.Keršis.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS