KMT finalo metu „Rytas Dance Team“ tapo širdis virpinančio pasirodymo dalimi | Diena.lt

KMT FINALO METU „RYTAS DANCE TEAM“ TAPO ŠIRDIS VIRPINANČIO PASIRODYMO DALIMI

  • 1

Praėjusį savaitgalį vykusiame „Kidy Tour“ Karaliaus Mindaugo taurės finale vyko ne tik pergalingai Vilniaus „Rytui“ pasibaigęs krepšinio „spektaklis“. Įspūdingą pasirodymą finalo pertraukos metu surengė ir „Rytas Dance Team“ kartu su klubo draugais „Iron Wolf Drum Line“.

Šokėjos ir būgnininkai surengė širdis virpinantį pasirodymą kartu su specialiųjų poreikių turinčiais žmonėmis, kurie jau kurį laiką repetavo bei ruošėsi savo pasirodymui pilnoje „Siemens“ arenoje.

Beveik keturios dešimtys žmonių dalyvavo šiame pasirodyme, kuriame buvo net keletas šou elementų. Ypatingas šokis, būgnų garsai bei choreografija susiliejo į vieną žiūrovų dėmesį pritraukusį reginį.

„Mums buvo labai svarbu parodyti, ką specialiųjų poreikių turintys žmonės sugeba. Tai buvo pirmas kartas, kai vykdėme tokį projektą ir supratau, kad šie žmonės – neįtikėtini“, – apie pasiruošimą pasirodymui pasakojo „Iron Wolf Drum Line“ vadovas Araonas Spevakas – „Jie – puikios ir talentingos asmenybės bei sugeba išties daug. Tai pranoko bet kokius mano lūkesčius“.

„Rytas Dance Team“ taip pat pasielgė išskirtinai. Merginos vietoje šokėjų konkurso KMT turnyro metu pasirinko kilnesnį tikslą – prisidėti prie pasirodymo su specialiųjų poreikių turinčiais žmonėmis.

„Vos išgirdus pasirodymo idėją aš labai ja susižavėjau ir iškart sutikau. Merginoms pasakiau, kad mes privalome prisijungti ir buvau tikra, kad jos užsikrės šia kilnia idėja.

Aš neklydau, šokėjos buvo be galo susižavėjusios šiuo projektu“, – apie ypatingą projektą pasakojo „Rytas Dance Team“ vadovė Edita Navickaitė – „Jau po kelių dienų pasikvietėme naujas mažąsias savo drauges apsilankyti mūsų treniruotėje ir susipažinti.

Šios su mumis šokusios mergaitės – Goda ir Nikita yra labai darbščios ir buvo mums tikras pavyzdys“.

E. Navickaitė džiaugėsi neeiline patirtimi ir pripažino, jog pasirodymo metu patirti jausmai – nekasdieniai.

„Nuostabiausias dalykas ruošiantis šiam pasirodymui buvo emocija, nes visi buvo nuoširdžiai laimingi, galėdami būti dalis šio pasirodymo.

Manau, kad šis pasirodymas nepaliko abejingų, nes jis tiesiog yra ypatingas! Šiomis pakiliomis emocijomis gyvename dar dabar. Visi buvo labai laimingi pavykusiu pasirodymu ir tuo, kad mūsų visų sunkus darbas atsipirko su kaupu“, – kalbėjo „Rytas Dance Team“ vadovė.

„Rytas Dance Team“ ir „Iron Wolf Drum Line“ pasirodymas kartu su specialiųjų poreikių turinčiais žmonėmis:

GALERIJA

  • KMT finalo metu „Rytas Dance Team“ tapo širdis virpinančio pasirodymo dalimi
  • KMT finalo metu „Rytas Dance Team“ tapo širdis virpinančio pasirodymo dalimi
  • KMT finalo metu „Rytas Dance Team“ tapo širdis virpinančio pasirodymo dalimi
  • KMT finalo metu „Rytas Dance Team“ tapo širdis virpinančio pasirodymo dalimi
Roko Lukoševičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

gerai mergaitės

šoka.Bet kodėl tokia negraži muzika? Čia ne šokiui o nuoboduliui kelti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS