Lažybininkų prognozė – krepšinio finale žais JAV ir Serbija | Diena.lt

LAŽYBININKŲ PROGNOZĖ – KREPŠINIO FINALE ŽAIS JAV IR SERBIJA

Jungtinių Amerikos Valstijų (JAV) rinktinė išlieka olimpinių žaidynių krepšinio turnyro favorite, o daugiausiai galimybių su ja žaisti finale turi Serbijos rinktinė. Tokia yra lažybininkų prognozė.

Amerikiečių galimybės tapti čempionais vis dar vertinamos itin solidžiais – koeficientu 1,06 arba 1,07. Koeficientas, kad JAV rinktinė žais finale, yra tarp 1,03 ir 1,04.

Antras mažiausias koeficientas dėl žaidimo finale suteikiamas Serbijos rinktinei – 2,35.

Lietuvos galimybės žaisti finale vertinamos iš karto po Serbijos – koeficientais nuo 3,85 iki 4,00. Po to eina Australija, kurios galimybės žaisti finale vertinamos koeficientu 4,20

Kai kuriose lažybų bendrovėse pateikiamos ir finalo poros tikimybės. JAV ir Serbijos finalas vertinamas koeficientu 2,45, JAV ir Lietuvos – koeficientu 4,00, o JAV ir Australijos – koeficientu 4,40.

Kur kas menkiau vertinamos galimybės, kad finale žais Ispanija. Šios rinktinės kelias su JAV rinktine greičiausiai susikirs pusfinalyje, todėl jos šansai žaisti finale vertinami koeficientu 14,00.

Olimpinių žaidynių krepšinio turnyro ketvirtfinalis startuos trečiadienį, kai 17 val. Lietuvos laiku į kovą stos Lietuvos ir Australijos rinktinės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS