„Lietkabelis“ pasirašė sutartį su V. Lipkevičiumi | Diena.lt

„LIETKABELIS“ PASIRAŠĖ SUTARTĮ SU V. LIPKEVIČIUMI

  • 0

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas pradėjo sudėties komplektavimo darbus. Pirmuoju naujoku tapo Vytenis Lipkevičius, su kuriuo pasirašyta sutartis pagal formulę „1 plius 1“.

29-erių puolėjas į Lietuvą sugrįžta po sezono pertraukos, kurį praleido Viurcburgo „s.Oliver Baskets“ ekipoje. Prieš tai iš Vilkijos kilęs žaidėjas rungtyniavo trijose Kauno komandose („LSU-Atlete“, „Baltuose“ ir „Žalgiryje“), o taip pat gynė Prienų klubo garbę.

Lipkevičius savo laimėjimų kolekcijoje turi net 5 Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe–LKL“) aukso žiedus, tris Baltijos krepšinio lygos (BBL) aukso medalius, kartą jis padėjo „Žalgiriui“ laimėti šalies taurę, o su Lietuvos 20-mečių rinktine iškovojo sidabro medalius.

Prabėgusiame sezone Vokietijos pirmenybėse Lipkevičius aikštelėje praleisdavo po 21 minutę, įmesdavo 6,2 taško (61,1 proc. dvitaškių), atkovodavo 2,8 kamuolio, atlikdavo 1,6 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 6,1 naudingumo balo.

Prieš išvykdamas į Vokietiją Lipkevičius sužaidė solidų sezoną LKL pirmenybėse, kur su „Vytauto“ apranga per 28 minutes pelnydavo 11,1 taško, sugriebdavo 4,5 kamuolio, atlikdavo 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 13,3 naudingumo balo.

„Lietkabelis“ taip pat turi sutartis su Tomu Rimša, Dominiku Mavra ir Donatu Taroliu. Vyr. treneriu praėjusią savaitę paskirtas Gintaras Kadžiulis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS