Lietuvos merginų jaunimo rinktinė pralaimėjo Kanados krepšininkėms | Diena.lt

LIETUVOS MERGINŲ JAUNIMO RINKTINĖ PRALAIMĖJO KANADOS KREPŠININKĖMS

  • 0

Lietuvos merginų jaunimo (U20) rinktinė tęsia draugiškų rungtynių maratoną Kinijoje.

Jurgitos Štreimikytės-Virbickienės auklėtinės trečiosiose turnyro rungtynėse, po atkaklios kovos turėjo pripažinti Kanados ekipos pranašumą – 51:56.

Pradėjusios rungtynes gan vangiai, lietuvės žaidė labai banguotai – rezultatyvias atakas keitė klaidos gynyboje ir skuboti sprendimai puolime.

Lietuvių gretose rezultatyviausiai rungtyniavo Karolina Visockaitė pelniusi 10 taškų (7 at. kam.),  Laura Juškaitė ir Laurita Jurčiūtė pridėjo po 7 taškus.

„Sudėtinga žaisti komandai, surinktai viena diena prieš išvykimą į turnyrą. Merginos nėra žaidusios kartu, todėl daug nesusiklausymo ir klaidų. Dalis žaidėjų sezono metu išvis nežaidė arba į aikštelę išeidavo tik epizodiškai, todėl praradusios ritmą. Priešininkės demonstruoja stiprų kontaktinį krepšinį. Viską turime koreguoti ir mokytis eigoje.

Šio turnyro tikslas nėra žūtbūt laimėti. Svarbiausia paruošti žaidėjas kitokiam krepšiniui, jas užgrūdinti. Merginos mokosi noriai ir atiduoda daug jėgų. Nežiūrint į rezultatą, pirmojo turnyro etapo reziumė yra teigiamas“, – musukrepsinis.lt sakė rinktinės trenerė Jurgita Štreimikytė-Virbickienė.

Rytoj krepšininkėms laisva diena ir jos autobusu bei traukiniu vyks į kitą miestą. Antradienį lietuvės vėl pradės rungtynių maratoną su Kinijos, Kanados ir JAV rinktinėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS